PR CUAET
-
Доброго вечора, чи є хто робив довідку про несудимість з Китаю? Який був вихід у вас? Підкажіть будь ласка, якщо був успішний результат
-
Такое сделала белорусь
-
Я сьогодні робив ордер в RBC що знаходиться в тій самій будівлі що й консульство, і вони тих ордерів роблять кілька десятків кожен день, вони самі знали що писати і нічого в мене не питали - написали з «in Toronto» У консульстві питань до ордеру не було, все взяли, все зробили
-
Этого пока никто не знает,закон будут обсуждать 10-14 января,недели три будут вносить правки(обычно) и со дня опубликования вступает в силу через месяц,т.е.примерно конец февраля-начало марта.Сомгеваюсь,что они утвердят пункт по ограничению консульских услуг,это значит,что люди призывного возраста ,даже те ,кто уехал ранее и легально,останутся, например ,с просроченными загранпаспортами? Такого ни одна страна мира не додумалась сделать.И это при том,что везде кричат,что мы почти в Евросоюзе и у нас европейские ценности?
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка як отримати довідку про несудимість зі Словаччини(рік жили там)? Може хтось вже отримував і може поділитися досвідом.
-
Доброго дня. Допоможiть будь ласка в такому питаннi,дитинi 16 рокiв, дозвiл на емiграцiю батько не може дати, не хоче! В мене купа довiдок за минулi роки з виконавчоï служби о заборгованостi по алiментам. На Даний час заборгованiсть 150000 грн. Чи можна без дозволу батька, а лише маючи цi довiдки внести в опцiю про дозвiл i мотивуючий лист , шо я сама виховую доньку? Чи може хтось зна якi документи треба пiдкласти, щоб було ок? Спасибi.
-
Так
-
Доброго дня. Допоможiть будь ласка в такому питаннi,дитинi 16 рокiв, дозвiл на емiграцiю батько не може дати, не хоче! В мене купа довiдок за минулi роки з виконавчоï служби о заборгованостi по алiментам. На Даний час заборгованiсть 150000 грн. Чи можна без дозволу батька, а лише маючи цi довiдки внести в опцiю про дозвiл i мотивуючий лист , шо я сама виховую доньку? Чи може хтось зна якi документи треба пiдкласти, щоб було ок? Спасибi.
-
Доброго вечору! Хотів би поцікавитись. Чи вплине якось наміри влади обмежувати консульські послуги для чоловіків за кордоном на отримання довідки про несудимість?
-
-