PR CUAET
-
Якщо паспорт рф виданий Росією - то одне. Такий паспорт визнається дійсним. Якщо ж паспорт виданий росією в місті Ялта (до прикладу), то в Канади вже можуть виникнути питання і сумніви. Ніхто цього не знає, і ніхто не знає, як до цього поставиться офіцер. Можуть додатково і дуже ретельно перевіряти А можуть взагалі легко пропустити без питань. Заздалегідь ніхто не знає, як відреагує IRCC
-
Напишіть Letter of Explanation і поясніть помилку, вкажіть її
-
Є декілька питань із приводу подачі на wp, зараз виявила що у мене у першій анкеті на зняття обмежень було указано не правильно дати перебування в іншій країні, якщо я їх виправлю зараз це буде вважатися неправдою?
-
Я навпаки нз про такс рефанд, але 3к так 😁
-
Дуже дякую за пояснення! Сама я б не додумалась це зробити🤦🏻♀️ бо вони скинули цю форму schedule A і я думала що треба строго цю форму 🙂
-
Прикольно, буду знати 👍
-
Інфо має бути ідентична на момент submission Якщо вона не ідентична - лист пояснення.
-
Якщо навчання було в одному університеті разом з інтернатурою в минулий анкеті на wp об'єднала це, зараз чи потрібно окремо вказувати університет окремо інтернатуру? Чи залишати як є?
-
Логічно. Бо бенефіти рахують на родину - тобто можна одним рахунком. Імхо
-
Через веб форму якщо вже зробили сабмішн Або в додаткову інфо якщо не зробили
-
Це в додаткову інформацію прикріпляти?
-
А який звʼязок поверенння бенефітів від Канади при зміні проживання ? Якщо країна одна Канада , і їх сповістили про зміну адреси…
-
Плануємо поїхати в Торонто. Ніагара, музеї, тауер. В якому районі краще дивитись житло в рент на тиждень, щоб зручніше було до туристичних місць?
-
Думаю як краще зробити, розділяти це окремими освітами чи подавати залишати як є?