PR CUAET
-
Я подала 1 березня, і ще не маю інформації в CRA акаунті, що ж будемо чекати.
-
Ну бо висока кваліфікація www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/eligibility/find-national-occupation-code.html#
-
Воно наче так, але мені треба для роботи зняти обмеження. Тому трохи терміново.
-
Добрий вечір. Є work permit,але медогляд не пройдений.Зараз я у Европі. Чи маю я змогу податися на продовження work permitу тут? Чи треба обов’язково для цього бути у Канаді?… Якщо я не подам продовження work permitу до 31 березня,чи буде можливість потім? Які можуть бути наслідки? Дякую❤️
-
Це на розсуд імміграційного офіцера що буде розглядати Вашу справу на федеральному рівні. Але якщо ви матимете провінційну номінацію і підете як провінційний кандидат, тоді ці моменти (робота та досвід) перевіряють саме провінційні офіцери. Тож можна мати надію що все буде норм! Але консультація звичайно може розставити всі крапки над і!
-
Я стикалася з кількома ситуаціями, коли батькам давали візи, а неповнолітнім дітям ні. У нас у школі просили саме перміт або візітор рекордс на дітей. Без цих документів лише по візі діти можуть знаходитися тут лише 6 місяців. Віза не дає право на навчання. І взагалі віза без пермітів це лише в'їзд і можливість бути в Канаді до 6 місяців. Я так зрозуміла право.
-
Добрий день. Я хочу продовжити свій work permit ще на 3 роки. В мене така ситуація. Я проходила медичний огляд у 2022 році. Я вже знімала обмеження с work permit після проходження медогляду. Зараз хочу продовжити ще на 3 роки. Що мені вибрати на питання про медичний огляд?Чи потрібно мені проходити його заново? Дякую
-
Я через таку роботу канадської пошти вирішила не ризикувати і полетіти за паспортами ,своїм та дитини ,з Калгарі в Оттаву.Слоти ловила місяців три троє чоловік .Я своїм мужчинам сказала що хто спіймає слот плачу 100 дол 😁.В той день спіймала тільки я 2слоти😂.
-
А не подскажите про легкие программы для 40+? Везде же за возраст баллы урезают
-
У моєї знайомої на суді Канада сама спитала про власність у Донецьку, хоча вона в документах ніде її не показувала. Не забувайте, у України і Канади є договори про співпрацю. Аби це "не показувати" боком не вилізло.
-
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка номер телефону Ирини Мацюк