PR CUAET
-
Спасибо Вам огромное!
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/72 тут пробували?
-
Дякую
-
Дякую величезне. Буду працювати над цим.
-
Не прикладала , але кажуть що на подачу визитор рекорд вимагають виписку з банку
-
Ви може трохи не зрозуміли, це може спрацювати зараз при отриманні ПР. Але у подальшому, наприклад ви будете подаватись на громадянство і інформація може розбігатись. Десь у інших документах ви будете вказувати адресу проживання у "реальному" місці проживання. І потім це все викриється і у вас заберуть і ПР, і громадянство, і це в найкращому випадку.
-
Доброго дня, при заповнені заявки на Study Permit чи прикладали ви банківську виписку та рахунок як proof of fund. Чи для українців це не потрібно вкладати.
-
13750 на 2024
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, чи можливо податись одночасно на новий visitor record, study permit для дитини шкільного віку ( study permit скоро закінчується, дитині видали на 1,5 років до кінця дії паспорту , новий паспорт вже є думаю що по програмі cuaet ще мають подовжити на 1,5 років) Дякую !
-
Мені через два тижні портал 1 прийшов. Спочатку портал 1 присилали відразу після номеру в трекері, а потім почалися якісь затримки в декілька тижнів. Мабуть нас стало башвтог
-
Вы в Торонто?
-
Доброго дня,маю запитання, у мене закінчується термін дії work permit в травні 2025 року, мені потрібно подати заявку до 31 березня 2024 року?
-
Материал для сдачи экзамена CELPIP ⠀ YouTube канали: ⠀ youtube.com/@hzadeducation-coachingcent986 - чоловік розповідає круті лайфхаки про CELPIP (сталі конструкції, які додадуть вам балів, як проходити то, чи інше завдання максимально ефективно) ⠀ youtube.com/@AliRastegari - розповідає про лайфхаки для максимально ефективної здачі CELPIP (як організувати та зекономити час на езамені, на чому особливо загострювати увагу, купа корисних фішечок) ⠀ youtube.com/@EnglishdomUA - багато безкоштовних корисних уроків, дуже подобаються розбори епізодів фільмів на англійській (використовую вже в якості розгрузки від навчання😅) ⠀ youtu.be/vzvhTuX595k саме після цього відео я НАРЕШТІ розібралась з часами. Залишилось тепер натренувати їх використання до автоматизму) ⠀ Безкоштовні посібники: usermanual.wiki/Document/Writing20Guide20Academic202020Rachel20Michelle.679106241.pdf - IELTS. Гарний посібник по Writing ⠀ pubhtml5.com/vkfy/iskg/roche_marc_ielts_speaking_85_master_plan_master_speaking_str/ - IELTS. Гарний посібник по Speaking ⠀ ieltstrainingonline.com/ielts-listening-recent-actual-tests/ - IELTS практичні аудіо по listening ⠀ Пробний екзамен IELTS - ielts.idp.com/canada/prepare/practice-tests/new-practice-tests ⠀ Пробний екзамен CELPIP - www.celpip.ca/prepare-for-celpip/free-practice-tests/ ⠀ Ну і офіційні сайти IELTS і CELPIP з їх безкоштовними матеріалами ніхто не відміняв) ⠀