PR CUAET
-
И после таких случаев смешно читать других людей рассказывающих, что сотрудники приятные и стараются как могут.
-
При всій повазі питання по якому з вами не погодились якраз ніяк не стосується законів чи мов Канади. Насправді навпаки це ви давно вже живучи в Канаді, а не Україні взялись притягнути українські процеси як причину імміграційної політики Канади. Давайте притримуватись суто теми імміграції наших родичів, нам ще тут всім не один місяць один одному допомагати 🙏😌
-
Мені здається що не багато що залежить від працівників і уКонсульствах і посольствах .Вони наймані працівники і мусять діяти по інструкції.Може треба зробити петицію якусь до міністерства про розширення штату або відкриття додатково місць для виготовлення паспортів в Канаді . Мені здається що голосів з 150 тисяч ми точно зберемо.
-
Так було раніше, тепер можуть запитати. Дякую, чи можете поділитися як саме робили?
-
Якщо Вам відповідають що з Вашим кейсом все ок, то за що переживаєте? Чи ваш розгляд триває вже більше 9 місяців чи рік? Скоріше ніж вони там собі вирішили Вам не видадуть eCoPR, існують свої часові рамки і тд.
-
А при чем здесь закон? Я вообще то отвечала на вопрос за программы в провинции. И отвечала обсолютно другому человеку. Ну а если про закон иммобилизации - его что не поменяли? Не утвердили? Не продлевают?
-
Очень многое зависит от сотрудников и руководства. Очень часто люди работают не на своем месте.
-
Зловили слот, записались на нотаріальні дії > Нотаріальне засвідчення підпису на заяві. Оплатили money order на почті 26cad(взяти його з собою). Знайшли приклад довіреності в інтернеті, заповнили, але там вони сказали що трошки не правильний формат і переробили самі. Треба вказати у які країни будете виїжджати. З собою копії паспорту на скільки я памʼятаю батька точно, матері не памʼятаю але краще хай буде. І копію свідоцтва про народження. Також не памʼятаю чи потрібна була копія свідоцтва про шлюб
-
Вибачаюся чи є в когось загружена форма 5710, не можу ніяк загрузити, дякую заздалегідь
-
Ми з листопада, хтось - з жовтня ще чекаэ.
-
Як варіант) Дуже дякую
-
Дуже дякую за детальну інструкцію. Я так розумію слот можна ловити через дію, вірно?
-
Нас попросили вказати деталі військової кафедри у цій формі, тому писали всю можливу інформацію. Дати, обовʼязки, командуючі офіцери тощо