PR CUAET
-
Погоджуюсь, от аутлендерам весело чекати, коли не знаєш коли тобі переїзжати на інший кінець світу, коли з роботи звільнятись, коли майно продавати, скільки взагалі буде часу на те щоб влетіти (бувають кейси що і місяць всього). Скільки чекати, пів року, рік, півтора? І весь цей час життя на паузі, бо життя в країні походження скінчилось, а в країні імміграції ще не почалось. І чи вдасться там взагалі все після років зусиль і очікування. В інлендерів також непростий шлях, коли життя побудоване, а вимоги на ПР виконати важко і є ризик все втратити. Але коли вже федеральний етап і ти інлендер… все буде гуд ☺️👌🏻
-
От як воно. Це цікаво. Дякую велике за інформацію.
-
Друзі! Маю до вас прохання! Я, інші волонтери (модератори) та шановні міграційні консультанти щоденно витрачають свій час тут, щоб полегшити отримання PR для вас. Потрібно: - розказати своїм знайомим (КОМУ ЦЕ АКТУАЛЬНО) про наш чат, а краще їх добавити сюда. - розказати в інших групах TELEGRAM/Facebook/TikTok/Instagram. Адже більше тут участників - більше досвіду і користної інформації для усіх нас. Будь-ласка прямо зараз кожен напишіть один пост повідомлення. Тільки не відкладайте, бо потім забудите.
-
Logistics coordinator
-
Да не паникуйте вы. Все нормально в Галифаксе. Программа легкая. Зачем 10? С толковым один раз надо. Я так и не поняла, вам ответили на ваш главный вопрос. Ведь с этого вопроса все начинается. Все остальные вопросы чепуха. Я бесплатно вам условия программы скину и все доки. Да они и на официальном сайте есть. Английский тест не нужен по скилу для тир 0-3. Нужно письмо от работодателя о том, что знаете язык. Вы на главный вопрос ответьте себе, можете вы в Галифаксе подать или нет? Хотя есть сеть Макдоналдс. Знаю ребята подают. Но нюансов не знаю
-
Є провінції, де курси непотрібні
-
Я уже штук 10 консультаций с разными специалистами по разным провинциям уже провел. Уже каша в голове. Но у нас нет выбора либо френч в Квебеке либо Галифакс.
-
Поздравляю. Это максимальная шкала для аренды с псом. У нас два Джек Рассела. Я бы порекомендовала в вашем конкретном случае не пожалеть 150 дол и профессионально проконсультироваться с Остапом. Он бы все проверил и четко ответил. Тут будут такие ответы, которые не несут ответственности. Я думаю, что хуже нет подать документы, получить отказ и потерять немаленькие деньги за подачу .
-
Дякую велике
-
В мене така сама ситуація. З тим же балом) Займалась з www.instagram.com/galyna_manzhos За 5 занять + самостійні заняття підняла writing з 6.5 до 7.0 Але зазвичай Галя не працює лише з однією секцією, треба уточнювати. Я напросилась бо мала L9, R9 і лише W дуже просів, тож питання було у структурі письма, форматі тесту, а не відсутності вокаб/граматики.