PR CUAET
-
Доброго дня. Допоможіть хтось, що робити тепер. Заповнювала дитині форму на візу бо отримали новый паспорт, все відправила ще в січні, вчора побачила, що у формі де є ім'я і прізвище я написала навпаки, де має бути ім'я я написала прізвище і прізвище там де має бути ім'я. Що мені тепер робити, пише ще заповнити дані відповідно до паспорта. Якщо прийде віза із навпаки даними то при перетині кордона може бути проблеми, хто знає як зарадити проблемі. Якось пишуть в кризову, але не знаю куди, адрес і якась напевно відповідна форма теж має бути як писати, допоможіть хтось, якщо можна цю проблему вирішити, я реально не можу навіть спати, всю ніч прокидалась із думками про це, мріяли поїхати в Україну хоч на трішки, але із такою візою не можна буде виїхати і спокійно повернутись. Дякую і дуже чекаю на допомогу.
-
кілька хвилин
-
Привіт. Можливо хтось стикався з евалюацією шкільного атестату , що виданий на окупованій території? Представник apostil.ua порадив завернутися до будь-якої школи на підконтрольній території і попросити у них дублікат. Але я не розумію як "будь-яка" школа може дати дублікат?..
-
Здравствуйте. Подскажите, пожалуйста, как Вы подтверждали опыт работы из Украины? Мужу нужно подтвердить автомеханика, уже месяц ломаем голову как это сделать. Есть трудовая книжка и выписка из пенсионного фонда, но там нет часов и обязанностей. Только письмо от предприятия?
-
З перекладом?
-
Напишіть в гугли веб форма ircc і це є кризова форма там все зрозуміло, заповнення її і напишете свою проблему . Головне знати номер вашої аплікації яку ви відправили
-
Я ещё декабрь жду...
-
Доброго дня. Молодший брат приїхав до Канади місяць тому (йому дали перміт на трішки більше чим рік, бо в нього паспорт до травня 2025) і повернувся назад до України щоб закінчити навчання. Планую забрати його сюди аж влітку, але щоб він отримав перміт на додаткових +/- 2 роки, потрібно податися на продовження. Підкажіть чи можна податися на продовження перміту поза Канадою? P.S. Новий паспорт вже є на руках в Україні
-
Звісно в перекладі , а малої народженої в Канаді канадське , вони його чомусь не бачуть , кожен місяць кожен інспектор каже одне в те саме , інформацію передали , все виправили , всі документи є вам нічого не треба робити але нічого не змінюється , схоже що ті хто відповідають по телефону просто передають інформацію а сам інспектор вже щось змінює в системі