PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка, ситуація наступна : у мене бабуся з канадським громадянством, я приїхала з сестрою по CUAET. (Бабусею приходиться нам обом) Сестрі 16 років. Вона живе зі мною. Офіційного опікунства в мене на неї немає. Чи можемо ми в одній аплікації подавати на pr. Чи потрібно окремо це робити ?
-
По-перше довідку отримати чоловікам можливо. І не складно. Тож я б радила не брехати в LOE. По-друге ваша довідка дійсна, бо ви не вʼїжджали в Україну з часу отримання. По-третє можете замовити нові через консульство або витягнути з Дії, якщо хочете. Але старі актуальні.
-
Здрастуйте, шановні учасники групи. Таке питання. Якщо закінчився термін дії Work Permit, при цьому людина (за пару місяців до закінчення терміну) подала документи на PR, на якій підставі вона працюватиме, поки розглядається її справа? Дякую.
-
Здрастуйте, шановні учасники групи. Таке питання. Якщо закінчився термін дії Work Permit, при цьому людина (за пару місяців до закінчення терміну) подала документи на PR, на якій підставі вона працюватиме, поки розглядається її справа? Дякую.
-
-
Зіштовхнулась ще з одним питанням. Я не знала, що справка про несудимість дійсна лише 3 місяці. Я взяла спою і чоловіка ще у жавтні, а розпочала заповнювати лише зараз, бо чекали дитячі паспорти. Чи можна використати ті справки, ми ж не виїзджали з Канади ні-разу. Чи може нам можна узяти справки про несудимість тут, на місці проживання? Я хвилююсь, що мені буде легко знову витягти через дію, а чоловіку не дадуть.🙈 Може використати ті що є і написати пояснювальний лист, що в зв'язку з ситуацією у країні чоловіку справку отримати не можливо чи складно. Чи як краще, порадьте, будь ласка?!🖐
-
З поваги до жителів східних та центральних регіонів російську категорично забороняти не будемо. Але щоб вшанувати пам'ять невиннозагиблих у цій клятій війні є ідея щоби модератори та мігр.консультанти відповідали на ваші питання українською. Голосування анонімне.
-
In Canada it's most common for a statutory declaration to be signed and witnessed before a notary public or commissioner of oaths. However, a lawyer, student of law, or other authorised person who is able to administer oaths or affirmations, may be able to notarize your statutory declaration for you.
-
ви можете застосувати до будь якого документу. я для прикладу бо ви спитали в цій групі
-
Дякую!
-
Так, все вірно.✅
-
ідеальний варіант якщо відсутні документи по military
-
UCI ви також можете побачити на своїй канадській візі. Це номер, який присвоюється людині, коли вона вперше подається на візу. Цей номер унікальний ваш індикатор в системі IRCC. 8 або більше цифр. У перманентна і громадянина він іде через дефіс, в тимчасових без дефісу
-
Питання більше в тому, чи живий той стрім альберти по ЕЕ. Тобто по факту у вас два питання :)