PR CUAET
-
Це нормально. Якщо CRA не просить ніяких документів, то треба просто чекати. Пришвидшити цей процес неможливо. Я бухгалтер і подала свою податкову декларацію. Вже місяць в процесі обробки.
-
Може хтось знає чи можна якось дослати ще одне Letter of explanation якщо вже зробив сабміт permanent residence application? Я прикладав одне LOE з поясненням своїх подорожей але не пояснив помилки що були допущені в ще в анкеті КУАЄТ. В дівочому призвіщі жінки одна інша буква і рідному місті теж не та буква. Помилки я виправив
-
Тут не допоможу. Дзвоніть в службу підтримку Турбо Такс
-
-
У нотариуса, но в аппликации вы будете подавать документы свидетельство о браке родителей ваше свидетельство о рождении - доказательства родства там будет куда подвесить. Я так сестре делала. Вам 2 не надо подписывать
-
В принципі не мало б такого бути. Ваша програма проглядається в трекері, тож спробуйте зайти з іншого гаджета. Ну і звичайно уважно кілька разів перевірте.
-
Друзі, привіт! Може хтось з цим стикався. 4 березня отримала AOR (йду по BC PNP, EE) і вже в IRCC account зарахували медицину і вислали запрошення на біометрію, а в IRCC application tracker не можу зареєструватися…Пише, або невірні дані, або в нашій системі ще немає вашої аплікації так як ми ще не почали її розгляд. Це нормально, просто почекати? Або щось пішло не так? @FedorovaUA @prcuaetua @maria_karMs
-
Цитую (с): Для того, чтобы обвинить человека в искажении фактов, иммиграционным офицерам необходимо показать, что ошибка в информации и документам приведет в ошибочному решению. Федеральный суд признал, что, например, нераскрытие информации об отказе в визе при подаче на ПМЖ не может быть расценено как misrepresentation, поскольку не влияет на выдачу постоянной визы. Но нераскрытие полной истории поездок при подаче на ПМЖ может быть учтено, как misrepresentation, поэтому если вы не помните всех своих поездок, укажите информацию об этом - что поездок было больше, вы указали все to your best recollection.". t.me/prcuaet/118758/118778
-
Вимог чітких немає ніде, проте ліпше вказати все певно Чула консультанти казали писати все від 1 дня + в тревел В секції адрес все де жили 12 днів + Для мене як лягушки мандрівниці то було гірше гільйотини ____ Щодо транзиту: Я чоловіку в КУАЕТ вказувала, бо там були досить «цікаві» країни на кшталт Ірану. Тому нз для Америк як важливо то було. Плюс штампи є, то сенсу не вказувати не бачила. В себе декілька Казахстано-Таджикістанів не вказала, дописала в ЛоЕ опісля
-
Дуже вам дякую. Справді допомогли розібратися та трохи заспокоїли. Сяду, все гарно обміркую та напишу LoE. Вийшло так, що я теж не вказала транзитні країни та вказала Україну, як місце проживання (хоча тимчасово жили в Італії на той момент) через непорозуміння із самою системою. Так і запишу) 🌻🌻🌻
-
Чисто цікаво) чи є шанси пройти по гуманітарній програмі, якщо дитина народилась тут? Чи це міф?
-
Щодо поїздок я писала - що в мене було 3 паспорти, один з яких конфіскували. Заповнення аплікації було на основі штампів в наявних паспортах, але були додаткові поїздки в країни, які не ставили штампи : Макао, ГонКонг ; поїздки по внутрішньому паспорту : ерефія, бульбостан (оф назви тих країн принципово не вживаю); транзитні країни де був 1 день лише теж не вказувала; також штамп Шенгенської зони не є показником в скількох /яких країнах ви перебували, умовно, в 2015 році - в мене був часто заїзд через Польшу, а дальші мандри по всій Європі протягом 2 місяців. По паспорту я бачу лише Польшу, тому решта - по памʼяті. => listed the countries - to the best of my recollection за ост 10 років, так би мовити