PR CUAET
-
Привіт усім. Є тут люди ,які отримали «принципел опрув» і чекає далі ,але після цього подав на подовження статусу в Канаді ? В мене нерозуміння,що робити -в дитині закордонний паспорт до вересня 2024,отримали новий паспорт і хочу подати на новий візітор ,бо боюсь,що не отримаємо ПР до вересня.. чи має це сенс чи сидіти на спокійно чекати…
-
prson-srpel.apps.cic.gc.ca/en/login
-
Коли ви подаєтеся на продовження/зміну статусу в Канаді, приходить автоматичний лист про те що у вас є статус на 6 місяців і не можна виїзжати (принаймні так здається на перший погляд, якщо не вчитуватися в текст). Цей лист означає що у вас є тимчасовий продовжений/умовний статус на час розгляду заявки, в разі якщо у вас ВЖЕ закінчився попередній статус. Це процедура так званого implied or maintained status. Якщо ваш поточний статусний документ все ще дійсний, то цей лист вас НЕ стосується. Відповідно якщо є дійсний паспорт + віза + ВП - можете їздити куди вам і коли вам потрібно. Якщо ж ваш попередній статус дійсно закінчився, цей лист підтверджує що за вами зберігається легальне право перебувати в Канаді (і в випадку саме продовження статусу, а не зміни, право працбвати/вчитися). Такий статус дійсно буде втрачено, якщо покинути Канаду до видачі нового документу. Проте незважаючи на дату в 6 місяців в листі, цей maintained/implied status зберігається за вами аж доки не буде прийняте рішення по вашій заявці.
-
Я, той то той то, громадянин Канади(або постійний резидент), копію документа додаю, знаю того то та його сім'ю з ...дата. познайомилися там то. Знаю її як людину яка.../ Ми разом щось.../ Проявила себе в.../ Допомагає мені .../ і т.п. Вірю, що такі люди як ... дуже потрібні Канаді, вона буде законослухняним резидентом та т.ін
-
Ну я хочу,і ловлю вже три місяці-нуль.
-
Скажите пожалуйста, какое время правильное.
-
Я с вами согласна и ни в коем случае не спорю)) Я иногда просто в шоке как люди себя ведут…
-
Ну они могли что то поменять. Посмотрим. Тут одна женщина писала, жаловалась, что они в ноябре подали на паспорта, оплатили доставку до дома и подали с конвертами. Все приняли. Когда паспорта пришли в консульства - им оттуда позвонили и сообщили, что они уже не отправляют по домашним адресам и надо за паспортами приехать и персонально забрать. Вот так ...жаловалась, что деньги пропали за доставку. Так что пока консульство не отправит паспорта на домашний адрес и люди не получат - нельзя быть уверенным, что это опять работает.
-
Є тут хтось зі зварювальників хто подавався по OINP Foreign Worker stream?
-
Я каждый день захожу и проверяю непрочитанные, с надеждой что все сдвинулось с мертвой точки в нашей програме🙄🙏Дааа но пока тишина пугающая
-
У вас достатньо важка ситуація. Бо у сина навіть нема паспорта. Як ви так відразу по прильоту не пішли робити йому паспорт? Якщо воркперміт закінчився у вересні, може можна було би порахувати ще 6 місяців як статус візітера , тобто по березень включно він ще легально знаходиться, потім ще 90 днів на поновлення було би ...якою датою у вересні закінчився воркперміт? Але ви зараз , навіть, податися не можете - бо у сина нема навіть паспорта. Як я розумію - зараз у вас є єдиний варіант, це подача на TRP - temporary resident permit. Це вам треба звертатися до імміграційного консультанта @OstapBosak
-
Давайте дождемся официального заявления от ircc. Даже Остап сказал что это противоречит словам заявления сделанного на прошлой неделе.