PR CUAET
-
Так я розумію, просто одне діло люди які там постійно працюють, а інше коли так каже людина яка працює на заміні.
-
Тоже жила на сайте. Я думаю вы поймали слот когда Оттава открыла много слотов за один раз?
-
Ми стикалися з таким, у кожного була така проблема, але то не проблема насправді. Пропускаєте це повідомлення і нажимаєте далі загружаєте. Все ок, карти отримали.
-
Це так не працює. Він не може подаватися з України.
-
Але сиділа на сайті кожен день на протязі 16 годин десь.
-
Нет, это консул, она уполномочена была
-
Я зловила за тиждень
-
Главное паспорт заказан, изготовят, а забрать (отправят или ехать) это уже нюансы и разберусь по ходу дела. Ловила слот недели 2 - это для тех кто теряет надежду.
-
Можливо жіночка що нам допомогла не могла приймати таких рішень про конверт, вона не консул, і просто працювала там щоб не відміняти записи людей.
-
Якщо вам це сказала консул то не думаю що вони вирішать не надсилати.
-
Я уже была позавчера в Оттаве. Говорю же на собственном опыте общения с консульством.
-
Доброго дня Таке питання чоловік на Украіні хоче податися на ворк перміт. В нього всі документи готові, просто він не виізний поки. Жінка в Канаді. Хто може допомогти?
-
Якщо гроші це справді критично
-
Вітаю! Як ви сабмітили додаткови докі? Через веб форму?
-
Спробуйте що торонто а з торонто автобусом 40 $ до оттави
-
Так, подавалися. Бабуся 90 років 14 березня отримала новий WP до 2027 року. Звичайно ж вона не працює, вказували, що на пенсії. Розглянули швидко, майже за місяць. Попередній дозвіл теж був на повних 3 роки (до 2025). Я ж на свій ще чекаю, хоча подалися одночасно.
-
Вам ещё дёшево досталось это все. Я только за билеты отдала 1200$.Понятно одно, что каждая из них говорит по разному. Главное чтобы отправили и оно дошло.
-
Деякі люди не можуть зловити слот по пів року, а наголошую, не зрозуміло чи цей дурнуватий закон про мобілізацію приймуть чи ні. Сподіватись на добру Канаду яка якимось магічним способом залишить всіх чоловіків з простроченими паспортами ми не хочемо. Жалітись нема сенсу на щось.