PR CUAET
-
Коли ви подаєтеся на продовження/зміну статусу в Канаді, приходить автоматичний лист про те що у вас є статус на 6 місяців і не можна виїзжати (принаймні так здається на перший погляд, якщо не вчитуватися в текст). Цей лист означає що у вас є тимчасовий продовжений/умовний статус на час розгляду заявки, в разі якщо у вас ВЖЕ закінчився попередній статус. Це процедура так званого implied or maintained status. Якщо ваш поточний статусний документ все ще дійсний, то цей лист вас НЕ стосується. Відповідно якщо є дійсний паспорт + віза + ВП - можете їздити куди вам і коли вам потрібно. Якщо ж ваш попередній статус дійсно закінчився, цей лист підтверджує що за вами зберігається легальне право перебувати в Канаді (і в випадку саме продовження статусу, а не зміни, право працбвати/вчитися). Такий статус дійсно буде втрачено, якщо покинути Канаду до видачі нового документу. Проте незважаючи на дату в 6 місяців в листі, цей maintained/implied status зберігається за вами аж доки не буде прийняте рішення по вашій заявці.
-
Дякую, завтра буду дзвонити туди
-
Привіт. Я замовляв спочатку витяг з Дії (просто і швидко). Потім відправляв лист із роздрукованим витягом і копіями всього, що по списку на сайті консульства, а також при відправленні оплатив зворотній конверт і Money Order. Прийшла готова довідка за два місяці, англійською мовою
-
100%
-
Підскажіть будь ласка, може хтось подавав документи в Оттаві по перекаханому від когось слоті. Що вони у вас потребували, як підтвердження переказання слоту?
-
Вітаю. Підкажіть де можна знайти код ДМС який оформив закордонний паспорт( для оформлення заяви для подальшої доставки паспортів службою dhl) на сайті указано що цей код можна знайти в ДІЇ , але там код 2CAN , який не знаходиться через пошук на сайті dmsu/gov/ua. те саме питання по дитячому паспорту. У дитини дії немає.
-
Скажите пожалуйста , во сколько удалось словить слот ?
-
Подскажите, пожалуйста, если человек въехал в Канаду 1.04.24, то все , он уже никаким образом не может податься на ворк пермит, даже онлайн? (Не бейте больно, я не для себя, спрашиваю, у знакомых мама умудрилась так поздно приехать)…
-
Мы отпправили с Калгари в Элмонтон в начале февраля и тоже ничего нет еще)
-
Сьогодні лише поновили відкриття слотів в Едмонтоні після 2 місяців перерви. Є надія, що тепер будуть з‘являтись і надалі. Якщо раптом вирішите не їхати 3 квітня, передайте, будь ласка мені запис🙏. Мені зручно цього тижня, але не встигли сьогодні спіймати слот..
-
У визначенні на сайті canada.ca написано що сіблінг рахується навіть якщо повʼязані лише шлюбом батьків. Тобто ваш кейс. Але це не опис нашої програми, а просто загальне визначення. Тож я не впевнена на 100% www.canada.ca/en/services/immigration-citizenship/helpcentre/glossary.html#s