PR CUAET
-
Доброго дня, написали в особисті
-
Доброго дня. Щойно взнала що у чоловіка не було військового квитка взагалі. Не знаю як так вийшло, але ось так. Що робити в такому випадку? Куди писати?
-
1. Медичні витрати зараховуються в податкову декларацію якщо тільки все, що вище 3% від сімейного доходу. Зазвичай будь-які витрати пов'язані з імміграцією не компенсовуються. 2. Покупка авто ніяк не впливає на ваші податки, якщо Ви не є самозайнятими і не використовуєте авто у бізнес цілях. 3. Так можна, лише після того як Ви подасте першу декларацію і отримаєте свій ліміт для відрахувань. В перший рік відрахування до RRSP штрафуюються 1% від суми за кожен місяць. 4. Кожен з сім'ї подає свою окрему декларацію. Але вони мають з'єднані секції, тому найкраще подавати їх одночасно.
-
Скоріше за все, що так. Бо ніде немає офіційної інформації, що ворк перміти видають після 31.03. Особисто у нас було так, що ми прилетіли 3.04 пізно ввечері, а ворк перміт датований 04.04, бо отримували вже вночі після 12:00
-
Будь-ласка підкажіть, - Чи треба файлити в звіт CCB гроші дитячі? - Та чи треба файлити онтаріо воркс допомогу? - Матерніті лів виплати? Дякую!
-
Нету все равно😂
-
Я теж одночасно з цим повідомленням перевіряла, нічого не було((( Не знаю, що гірше: бачити, що слотів нема чи знати, що вони зʼявилися і я не встигла
-
Або дозапит ще якихось документів або портал 1. Знати б точно. Чекаємо
-
На кожен з цих видів виплат Ви отримуєте форму, яку потрібно вносити в декларацію. Форми можна знайти в своєму CRA кабінеті.
-
Виберіть своє та додайте до заявки Please only submit the requested information and documents via one of the following method: 1. For instant updates, submit your documents via IRCC secure account at: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account.html If you applied via the IRCC Portal, you cannot use this option. 2. If you cannot use IRCC secure account, you may submit your documents via IRCC webform at: secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/canada-case-cas-eng.aspx 3. If you cannot submit the requested document electronically, you may send it by mail or courier to the following address: Regular mail: ATTN: CIO – FMU Case Processing Agent Immigration, Refugees and Citizenship Canada CIO – Correspondence PO BOX 8400 Sydney, NS B1P 0G6 Canada Courier: ATTN: CIO – FMU Case Processing Agent Immigration, Refugees and Citizenship Canada CIO-Correspondence 49 Dorchester Street Sydney, NS B1P 5Z2 Canada Також Шукайте інформацію про web form у відповідній гілці t.me/prcuaet/82184
-
О, ми теж 28 жовтня 🤝 Мені подобається ваш вислів «хочеться вірити в портал». Будемо використовувати 😉
-
Всех приветствую 🙂 Я сертифицированный онлайн тренер и диетолог с индивидуальным подходом, который поможет: Убрать лишние килограммы или набрать мышечную массу Накачать большие руки 💪 или ягодицы 🍑 Провожу БЕСПЛАТНЫЕ консультации и первая тренировка в ПОДАРОК 🎁
-
Причини можуть бути 2: 1) Стягували замало податків 2) Працювали на двох роботах одночасно і не подавали форму TD1. Щоб виправити це на 2024 рік подайте федеральну та провінційну форму TD1 до вашого роботодавця. Якщо працюєте на двох роботах, то на другій подавайте нульову форму TD1. Щодо дітей. Керуйтесь принципом: якщо ви витрачаєте ці гроші, щоб дитина була під наглядом і ви могли працювати не включаючи навчального процесу, то такі витрати списувати можна.