PR CUAET
-
-
В ВС при наявності MSP огляд по СUAET безкоштовний. Також можна відшкодувати його, якщо пройшли без MSP. Не впевнена що можна відшкодовувати медогляд який пройшли поза межами Канади.
-
Скоріше за все це дійсно почесний консул. Просто працює юристом та надає нотаріальні послуги. Бо коли завіряють в консульстві не треба апостилю та текст тільки українською. А ось коштує забагато. В Торонто заява 150 відразу двома мовами у україномовного канадського нотаріуса, далі я сам пішов в "документ сервіс" та за 30 хвилин проставив апостиль за 16$. Ставлять тільки коли в документі є текст також англійською.
-
Чи не підкажете до якої дати можна податися на MSP? Чи є якісь дедлайни на кшталт як з одноразовою фін. Допомогою ?
-
Це не є проблемою) Ви можете на основі ворк пермітів батьків продовжити перміт для дитини не пізніше, ніж за місяць до закінчення перміту)
-
Підкажіть, скільки чекали на трекінг з моменту замовлення?
-
Податися на MSP можна відразу після приїзду (ми подавалися на другий день). Карти прийшли через 10 днів на поштову скриньку.
-
Ми відкривали два рахунки нещодавно (менше 90 днів) і зараз стоїть це питання, бо угода закривається через два тижні… написали це питання в банк, чекаємо відповіді. Напишу, як буде щось ясно… Але попередньо, з того що сама знайшла.. наче немає цього терміну. При відкритті рахунків це питання теж задавали і відповіли наче можна одразу і знімати, але поки ця операці не пройде, впевнено не скажу…
-
З 14.03 до 03.04
-
От мені теж здається, що є буква закону, а є суть. Є житло, там жив, але - війна й виїхав. Потім - не отримував з нього прибуток. Продав. Це суть.
-
90 днів - примхи не всіх банків. Захищаються від тимчасово «випадково» зарахованих на ваш рахунок грошей, які відправник може відкликати.
-
Щодо звичайного рахунку так, нас і брокер попереджав, що якщо класти кеш на рахунок (мова йшла про звичайний), то вони мають пролежати там 90 днів… Скоріш за все це і стосується, якщо кеш покласти і на FHSA. Але якщо я вірно зрозуміла, то для мети виводу коштів з FHSA і застосування податкових плюшек, цієї вимоги немає. Сподіваюсь і банк такої думки)