PR CUAET
-
Доброго вечора,підкажіть будь ласка як в work permit змінити employment location -Ontario на Alberta ?
-
В теорії, але я особисто виїхала з України 8 років тому, бо не хотіла бути підвладною. Але навіть на другому кінці світу мені ставлять палки в колеса...
-
Стало набагато гірше! Але зараз проти цього і вякнути не можна , бо одразу воплі, що ти працюєш на ворога і зараз кацапи скористаються
-
Шановні співвітчизники, вітаю! Поділіться, будь ласка досвідом, яка процедура постановки дитини (15 років) на консульський облік? Цікавить покрокова інструкція, вартість і найголовніше: чи потрібно для цього ловити слоти в консульство?
-
Добрий вечір Одне питання, 🙏 Отримали добро на подачу паспорта у візовий центр на вклейку візи дитині (6 міс) Почала записувати, а там обовʼязково вводити номер біометріі (а дітям вона не потрібна такого віку) і не виходить записати, щоб паспорт відвезти. Що підскажите ?
-
Це і є правда. Який указ? Усний! Де його показати? Психанув і сказав те, що негласно їх просять робити. Скот ми чи не скот, то вже лірика. Я не так давно була в Україні , щоб не памʼятати, як воно. Ніби там працюють закони або якщо є якийсь указ, то їм можна помахати перед носом чинуші і він вибачиться і все буде добре .
-
Хрен забудешь...