PR CUAET
-
Остапе, доброго дня. Дуже дякую за всю корисну інформацію, якою ви ділитесь. Думаю мені треба буде ваша домомога. Я подалась на федеральний рівень сама (після отримання номінації). Але заявка була сьогодні повернена, (5406 форма- немає підпису). Але питання моє- там немає місць для підпису. Що робити?
-
Якщо не помиляюсь, хтось писав вище таке саме повідомлення і там не була заповнена інформація у цій формі, справа була не у підпису, бо його немає там навіть де поставити.
-
Гданьск полно
-
Всем привет, добавлю тоже апдейт подала маму в середине марта на продление- в Канаде она полтора года, не работала - сегодня пришло решение, продлили 🙏🏻 прошлый ворк пермит тоже на 3 года был В тоже время я подавала себя 2 раза , живу тут 2 года , родила канадку, работала до И после берем., меняла паспорт и фамилию, - не продлевают, выдают только старую дату😅🤦🏼♀️
-
Доброго дня, можливо хтось вже отримував такий запит, прийшло на чоловіка та сина, потрібно заповнити і надіслати, напишіть в Пп , якщо хтось вже відправляв форму IMM5669
-
У вас був з самого початку на повні 3 роки, а у мами не на повні ?
-
Муж был в Оттаве недавно , конверт взяли
-
Потрібно вказувати всі дітей незалежно від того якого вони віку які є вашими дітьми або дітьми вашого чоловіка. Проте оскільки він дорослий не є частиною вашої сім'ї ви його не вказуєте як свого залежного а лише згадуйте про нього в формі 54 06 вашого чоловіка
-
Ті в кого тут родичи подаються наразі за другою програмою, по гуманітарній у більшості нема родичів