PR CUAET
-
Дякую вам, добра душа. Сподіваюсь наступного разу я зможу зловити слот💪 цього разу невдача
-
Я зайшла в чат в 3.02. І ясне діло вже нічого не було
-
Дорогі громадяни! Усіх вітаю, кому вдалось зловити слоти, впевнена, що для багатьох цей день стане святом☺️ В подальшому теж буду старатись вас інформувати в цій групі про доступність дат для запису. Але і в мене є до вас прохання - будь ласка, приходьте максимально підготовленими, з усіма документами та копіями, оскільки це теж час, копіювати усі ваші документи. Також є ще один момент, про який мушу вам повідомити - ми будемо відходити від практики передачі слотів 3-тім особам, уже були випадки неприйняття таких осіб в консульстві, тому намагайтесь ловити слоти на себе та сім‘ю!
-
То до кінця місяця можна не ловити більше слотів у Едмонтоні? Вже лиш на травень?
-
Я оформляла документы 2-го апреля и ваша работница говорила что если не можешь записаться сам - чтоб записал кто-то по просьбе. Моя подруга больше 10 лет не была в Украине, паспорт просрочен, монобанк не открывает счет на просроченный паспорт, Дия тоже не работает, какие у нее варианты кроме как попросить третье лицо?
-
Якщо мова йде про оплату при подачі на виготовлення закордонного паспорта, то так, можна терміналом оплатити в консульстві
-
Можно нам?)
-
Скажіть будь ласка чи можу я ще раз ловити на другу дитину ?
-
Так
-
Якщо хтось зловив слот в Едмонтоні і не зможе поїхати, напишіть в приват, буду дуже вдячний
-
Дякую