PR CUAET
-
Шановні участники! Я розумію що питання пошуку слоту дуже болюче для вас, але Прохання (вірніше ВИМОГА) N1: поважайте модераторів, які тут волонтерять. ВИМОГА N2: за платні послуги по допомозі/продажу слотів зразу Ban. Навіть просто за обговорення вирішення проблеми таким чином. Без попередження, без розбору. Прохання відмічати мене @prcuaetua при наявності таких повідомлень.
-
Тут залежить від того як ви оцінюєте перебування своїх батьків в Канаді - проживання чи подорож. Для основного апліканта (особисте імхо) Канада має бути вже місцем проживання. А поїздка в Україну на очікування рішення - поїздкою. Номінально. А для не основного апліканта навпаки Канада може бути (і у вашій ситуації виглядає що так і є) якраз просто мандрівкою. В такому випадку в personal history лишається лише Україна як країна проживання і роботи. Канада вказується лише в Travel history. Це моя особиста думка
-
Добрий день! Ви можете записатись до нас на консультацію із бухгалтером, посилання прикріпляю нижче: taxcanada.accountant/ua/contact-2/ Вартість консультації 50 CAD.
-
А якщо чоловік помер декілька років тому назад, ще в Україні , то все рівно треба по ньому всю інформацію надавати ? Чи як?таж сама ситуація з татом моїм , мати померла декілька років назад і що її дані треба вказувати в повному обсязі?
-
Попробуем, спасибо
-
доброго дня, так, ви мали отримати форму Т5007 і подати її.
-
Дякую за те, що ділитеся досвідом!🙏 Спробую таким чином у Торонто зловити.
-
ви вказали якусь неправильну інформацію, перевірте будь ласка уважно інформацію, яку подавали, можливо щось переплутали. Наприклад адреса, прізвище, ім'я, чи вперше подаєтеся, sin номер.
-
У меня еще вопрос по поводу первого взноса. Не так давно узнала, что деньги для взноса должны пролежать сперва минимум 90 дней на счету в канадском банке. Как сказали несколько человек, если меньше 90 дней, можно попробовать приложить выписку с украинского банка. Или если меньше чем 90 дней в общем, можно приложить документ-подтверждающий происхождение средств. Вы когда-нибудь сталкивались с ситуацией когда деньги меньше 90 дней на счету? Реально ли подтвердить в написаный выше способ и насколько дольше это чем обычно?
-
А також 2ге та 3тє завдання 😅
-
Просто враховуючи ситуацію, що зараз дефіцит на ринку і усі швидко продають, хочеться розуміти із практики на скільки це реально. Щоб розуміти чи є сенс взагалі поки щось дивитись…
-
Так все це зробила, а все рівно форма не пропускає!?(.. чогось недостатньо пише🤔