PR CUAET
-
Ні, Анастасія працює в Едмонтоні. Я написала про Едмонтон
-
Search в гілці по терновим словам вам полегшить пошук
-
Ось в мене теж питання, чи є інформація саме по Едмонтону? Щось Анастасія більше не заходить сюди(
-
це ж Ви писали, чи то Ви так шуткуєте?
-
додаю трекер на Express Entry OINP Human capital на свій кейс NOC 21232 myimmitracker.com/ca/trackers/oinp-ontario-human-capital-priorities-stream-tracker/cases/case-116878
-
Але ж це в Торонто будуть слоти, чи ні?
-
Я не подалась. І дуже дякую за агресивні поради, дуже в тему.
-
Я справді дуже вам співчуваю. Але таких як ви не так багато як ви думаєте. Тут намагаються зловити слот люди яким до закінчення 2 роки і більше і це жінки. Бо всім треба.
-
Читайте вимоги програми, по якій плануєте подаватися. Там завжди вказано, який екзамен приймають
-
ця інформація була десь в перших числах квітня. Саме тоді, коли 1 квітня було багато слотів, то її питали і вона сказала, що в кінці потрібно чекати.
-
Як треба писати про подорожі? Чи треба писати два напрямки туди і обратно?Наприклад Україна -египет.. туди і обратно , треба писати як? , егіпет -Україна 22.09 5 днів подорож і все ? Чи писати про кожен штамп окремо ? Пліз підкажіть
-
ну то і все. Ваш чоловік вже захищенний. Тепер Ви на загальних правах, як всі ми, жінки з дітьми. В мене і у дітей один паспорт на трьох. І закінчується він також менше чим через рік, але я не пишу тут, щоб всі покинули ловити слоти, тому що мені потрібно зловити. Не пишу, що у всіх немає співчуття і які всі злі. Сижу кожного дня і ловлю ті слоти. Те що Ви написали, що швиденько зловили, то це супер. Значить Вам пощастило. А останнім 90% не щастить і не всі можуть сидіти на сайт 14 годин на добу. І, так, я не сижу і не чекає. Тому що мені потрібно три паспорти і менше чим за рік я не встигну наловити стільки слотів, якщо буду чекати.
-
Хороший вопрос. Я почему то думала что параллельно с этим вопросом нужно было вписать адрес. Поэтому и думаю какой адрес вписывать. Зайду обратно гляну что там конкретно спрашивают.
-
Те которые ограничивают самообслуживание в стране вашего гражданства, и те, которые ваша страна не может лечить и реабилитировать по канадским стандартам. Списка нет. Ну и сам по себе диагноз ничего не значит. Принципиальный момент: можете вы жить дома также "нормально" как в Канаде или нет