PR CUAET
-
Самое смешное, что многие из приехавших сюда, считают, что сам по себе приезд в Канаду - это блажь и манна небесная. А я вот приехал сюда вынужденно, А не потому, что мечтал жить в Канаде или что-то такое. из Украины пришлось выезжать как скоту, потому что в Украине мужчина даже работать не имеет права без военного билета. Обстоятельства так сложились благодаря правительству, что мне лучше начать жизнь с нуля в условной "Канаде" (подставьте любую страну), чем пытаться выжить в Украине. Но об этом почему-то люди забывают сказать🤷🏼♂️
-
та нє , не маю , нажаль.
-
і мене абсолютно нічого не тримає удома , все що було - зруйновано.
-
я не сказал, что до войны я хочу выехать - я сказал, что до войны хотел отказаться от гражданства. Это немного разные вещи, правда?
-
Так що там було чи ні?
-
так , 2019
-
І Ольга, я ні в якому разі не пробую Вас якось образити. Я люблю жінок, в цілому те ставлення до жінок яке є в Україні я вважаю правильним. Просто в більшості своїй жінки не розуміють ні що таке війна, ні як вона відбувається, а найбільш болюче для чоловіків які не згідні з тим, куда і як йде наша країна це чути від жінок, як і на скільки чоловіки повинні. У кожної людини, в незалежності від статі є одне життя і кожна людина має мати право сама вирішувати, як це життя провести, адже навіть одна з фраз каже “Бий або тікай”. А дивлячись на всі події, співвідношення сил, відношення союзників, ТЦК, відношення до чоловіків в Україні, корупцію в середині країни - перестаєш взагалі бачити в цьому всьому якийсь сенс. А коли жіночка типу Вас, яка окрім того як “кордони 91 року”, “перемога” і того, на скільки всі повинні нічого про реальну картину та ситуацію не знає - стає сумно.
-
Покажите скрин