PR CUAET
-
Курси асинхронного вивчення англійської – якісні відео, різноманітні матеріали, додаток для вивчення слів та відпрацювання граматики, автентичні підручники та навчальні матеріали. Вартість – 5 дол. (150 грн.)/год. Навчання в будь-який зручний для вас час, у будь-якому місці та в будь-якому темпі! Безкоштовний пробний вступний урок з детальною інформацією про курс: youtu.be/P8lznejetNU За більш детальною інформацією звертайтеся поштою [email protected] , в телеграм @dominion_english_plus або в месенджер www.facebook.com/DominionEnglishPlus /.
-
Это я понял. Тут надо не в чате спрашивать, а уже сейчас консультации брать. Возможно тяжело и дорого будет. Не знаю ответ. Но я бы точно не стал идти на поводу у этой херни(извините за выражение) возможно смотреть в сторону защиты сразу, не копая себе яму с военкоматом. Иначе как потом отпетлять оттуда? Ты ж сам прийдешь, хоть и в Канаде. Заметьте в законе не зря прописали слово «добровольно». Докажи потом, что ты не хотел.
-
В мене теж паспорт закінчувався через рік але візу вклеїли на 10 років, хз чи то норма чи добрий офіцер
-
Привіт! Поділіться і зі мною будь ласка
-
Відмовляйтесь від громадянства України і тоді ніхто нічого вам не зробить
-
Возьмите консультацию у иммиграционного адвоката, а не у помощника консультанта, который сам по куаэт приехал и раздает советы обновлять данные в тцк. Все советы связанные с военкоматом посылайте в плавание. Найдите того кто шарит и понимает о чем Вы. Это совет всем кто это читает.
-
Не думаю 🙈
-
Поки є громадянство можна все ж таки отримати паспорт оновивши дані в тцк. Ну нехай там навішають штрафів, нехай справу відкриють, хай хоч луснуть але вцілому ви зможете як мінімум пересуватись по світу. А якщо без громадянства і паспорта то які тоді варіанти?
-
А в чому профіт відмови від громадянства? Ну тобто як ви тоді будете взагалі подаватись на пр?
-
Оу... патова ситуація