PR CUAET
-
Про що тут мова? Згубила тему розмови)
-
Дякую! Як я розумію, громадянин України має права мати ДВА дійсних біометричних закордонних паспорти? Зараз в мене є дійсний паспорт, в якому є віза Канадська, який я не збираюсь віддавати. Підкажіть: Чи є проблеми для оформлення другого біометричного паспорту ? Чи потрібно якісь буде заяви заповнювати чи копії зробити заздалегідь?
-
Привіт,у кого таке було, подавались на продовження visitor record для дитини, нам прийшов новий але на менший термін чим перший. Тобто перший був до квітня 2025 року, а новий прислали до жовтня 2024 року. Подавав чоловік, нього work permit до 2027 року. Куди писати ,в кризову форму ?
-
Але ж "видати паспорт" - це теж консульська дія. Думаю, можливе все.
-
А скажіть будь ласка от ситуація Паспорт закінчується в червні Сьогодні подовжила до 28 року Сьогодні подала на новий (чекати 3-6 міс ) зараз буду робити нові документи візитор рекорд /хелс карту Консул сказав що забере ці паспорти коли я отримаю нові бо вони типу не дійсні, хотіла написати заяву що б лишити ці , але ні він категорично відмовив У когось була така ситуація?
-
І зі мною можете, будь-ласка, поділитися? Дякую😌
-
Подавати на новий. Можете на стадіперміт. І це під строк воркперміту батьків. Вам, мабуть стандартно дали пів року з моменту подачи - це після приїзду дають пів року легального статуса по замовчуванню. А потім люди подаються ще на розширення цього статусу - і отримують ще на півроку. Така практика для всіх, хто з цим в Канаді. Це по cuaet давали відразу на 3:роки і в більшості - це тому, що батьки отримували воркперміт на 3 роки. Дитина ж не виїжджала в цей період до сьогодні із Канади?