PR CUAET
-
Чоловіки, і що ви будете робити? Моєму синові майже ,а я вже переживаю. Якщо б знала,ще б у минулому році паспорт новий зробила йому
-
Нічого не відомо, тільки з часом дізнаємось точно. Як на мене, це дзвіночок і дуже вірогідно, що так воно і буде. Час покаже, зробити вже нічого тут ми не зможемо, тому запасаємось попкорном/ корвалолом і спостерігаємо
-
Узбагойтесь. Ми вже тут. Питання про вийшла за кордон не стоїть. Працюйте, вчіть мову, інвестуйте гроші. Канада нікого не вижене, ворк перміти дадуть.
-
Я і в нотатки на айфон справлюсь 😂
-
Повністю згідна. Але мітинги це як протест. До Канади потрібно петицію групову писати з проханням. 26 000 чоловік думаю достатньо… цей чат може бути порятунком(і вже і так є)
-
Дякую
-
Ну тому то і є сенс звертатись до них 😅
-
Що завчасно? У мене все завчасно. Дітям видають паспорт на 4 роки. В жовтні 21 року,я йому зробила паспорт. Дійсний до жовтня 25. В липні 25 йому буде 18 років. Мій паспорт до 28 року. Якраз я все роблю завчасно, але це не заважає інколи опинитися в повній ж@пі
-
Якщо є підстави, то, думаю, без проблем, право є 100 відсотків. Але яким буде рішення - це питання.