PR CUAET
-
Через рік тільки можливо
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/canadian-passports/travel-documents-non-canadians.html#gc-document-nav Вот что нашла, но не изучала. Лица которые не могут получить паспорт своей страны, могут в Канаде получить сертификат удостоверяющий личность. Не знаю смогут ли граждане Украины получить такой сертификат. «Certificate of identity: issued to permanent residents of Canada who are not protected persons and who are stateless or are unable to obtain a national passport»
-
Привіт хтось є хто подався сам на гуманітарну або планує ? Напишіть будь-ласка у приватні дякую.Або хто має зразки документів такі як country conditions і рекомендаційні листи. Буду дуже вдячна.
-
Це взагалі перший випадок відмови в цьому чаті що я бачив. Особливо Українцям
-
То надавайте його якщо є запит на документи
-
Сегодня поговорил с коллегами на работе, сталкивались ли они с таким. Сказали что такое часто происходит и после письма на почту, от одного до недели-две на портале должно появится сообщение, что фото не валидное и появляется опция загрузки. Не знаю, насколько это так. Завтра буду звонить в IRCC и спрашивать.
-
Это для беженцев
-
Можна використати той самий
-
Де про відмови можна почитати?
-
Довідка про стан родини Податки Виплати по зп Пенсійний фонд Сіідотства одруження/народження/смерті Місце проживання - на ПР не бачила Права - не для ПР Це через застосунок Веб форма здається має більше опцій
-
Поки має роз'яснення, може після 18 травня буде. Може бути light варіант коли реєструєшся в кабінеті онлайн, вказуєш країну проживання і цього буде достатньо (сам в таке не вірю, але ж Веніславський розповідав, що 'нам тільки порахувати треба '). В хард варіанті нічого не нададуть без паперового воєнніка.