PR CUAET
-
Норм адвокат може і не коштувати захмарних грошей. Імміграція це серйозно тому якщо не можеш по економічним, то треба тут вкластися. Зате англійської, роботи і лміа не треба
-
Из одного часа скопировал Офіційна статистика відмов за 2022 рік за гуманітарною програмою -82%. За 2023 рік поки не знайшла даних. Чому всі намагаються за нею? Бо це ж найлегший для більшості CUAETівців шлях - Англ не потрібна, робота офіційна не потрібна.. Нажаль, більшість просто не проходить за провінційними та федеральними програмами реально. Але варто розуміти: Канада масово почала закручувати гайки украінцям за гуманітаркою. Дійсно, у 2022 році (хто найспритніший, кому підказали хороші консультанти першому) і в 2023 році - багато хто отримав за нею PR. Але зараз всьо - кількість відмов тільки росте.
-
Ні, не потрібно.
-
Нагадаю про трекер - ведемо його саме по цій програмі, reunification. Додайте свій кейс будь-ласка в трекер, щоб подальші оновлення тримати в одному місці і мати статистику для групи myimmitracker.com/en/ca/trackers/ukrainian-family-sponsorship-tracker
-
Вот в том то и проблема...что получают не те кому это реально от безвыходной ситуации надо, а у кого кейс круче ( то есть адвокат и бабок до фига)...и не кидайте в меня тапки за русский язык ( до 14 года минимум 50℅ говорили на нём в Украине, сейчас стали бояться.)
-
Не хочу флудити у цій темі, але. Основна сума коштів від США залишиться у США. Ті гроші призначені на поповнення запасів армії США. В Україну відправляли здебільшого застарілу зброю (або таку, що строк придатності закінчується), а тепер на ці гроші армія США отримає нове озброєння. Сучасне озброєння Україна отримує дуже дозовано і зовсім не на такі суми. Велика Британія просто заробляє на продажі зброї. Майже все, що йде як "допомога" оплачується з бюджета України. Або ж буде оплачуватись у майбутньому. Польські фермери блокують/не блокують кордон незалежно від закону про мобілізацію. Там лиш бізнес інтереси вітчизняних (польських) виробників мають значення. За 2023 рік Україна втратила більше, ніж відвоювала. У цьому році на літо москалі (і Захід) вангують великий наступ. Енергетика України зазнала нищівного удару. Економіка продовжує "намацувати дно", адже чим більше людей знищить війна, тим менше податків буде зібрано. Навіть із моїми слабкими аналітичними навичками можна сказати, що прогноз на події на фронті є негативним. Але Захід не може дозволити Україні загинути. Ні, справа не у доброті, людських цінностях, демократії. Просто Україна має сплатити по рахунках. Ви ж не думаєте, що хтось спише їх? Зброя безкоштовна, здебільшого, у телемарафоні. Україна має зберегтись, щоб оплатити борги. Отже, поразку допустити неможна. Але і вперед йти вже немає кому. Мобілізувати насильно можна хоч усіх, але ці люди слабо мотивовані і дезертирують при першій можливості. А через рік буде ще менше людей. Через два ще менше. Відправити в Україну війська НАТО? Навряд чи це сподобається західному виборцю, вони і так вже ситі українськими біженцями (хоч формально ми ними не є). Отже, підписання мирної угоди, повернення людей в Україну є пріоритетом. Чим довше тягнути час, тим менше шансів, що Україна взагалі зможе оплатити борги. Подобається нам це чи ні. Чистий бізнес, нічого особистого, як говорять на цьому континенті.
-
Так я и не боюсь, я с Луганской области.Нас Украина кинула ещё в 14 году...сюда приехала, работаю, всё ок...но паспорт даже не могу заменить ( у консульства типа нет данных с оккупации)...это бред и не моя проблема, так как мне дальше жить, если надо обновить документы Украины?
-
Здравствуйте, помогите пожалуйста разобраться : employment reference должно быть написано как письмо в свободной форме от работодателя, типа какой хороший работник и как мы его ценим ( ну и плюс данные, даты…)? Потому что мне выдали сухо данные под названием reference letter … так можно?
-
Не треба фултайм, можна селф імплой, можна різні нок, можна робота на іншу провінцію. Варіантів море
-
Ну і якщо я вже вирішила ситуацію чоловіка то йдемо дальше. Хотілося б щоб модератори зробили ще одне опитування. Серед тих хто подавав на WP хто подавався з додатковими і вже отримали або ще чекають і хто без додаткових документів. Цікаво чи затримки по тих що додали додаткові і пішли в чергу на розгляд офіцеру і ті що сімейні в одному кейсі.Бо не віриться що люди від грудня сидять на бекграунд чек,серед яких є і ті які раніше знімали обмеження і Канада вже їх перевіряла і або що в них у всіх важкі кейси
-
Доброго вечора , хто подавався на подовження візи в паспорті , як довго це розглядають , я відіслала по паспорти дітей 11 .03 і досі вони не відіслали їх мені , у кого як було ?
-
На пр то gc key, то інша система.
-
Кліматичні не залежить від доходу. Всім дають по кількості членів сімʼї