PR CUAET
-
Доброго дня. Прийшло сповіщення що на мене є постанова про арешт коштів боржника. Це є борг за квартиру в якій я прописана, але не прожила там ні дня, і це квартира тої частини родини з якою я абсолютно не спілкуюсь. Тобто на квартиру не претендую, це була формальність просто для прописки, але тепер та як я повнолітня то борги перейшли і на мене. Цікавить питання якщо це буде показано в довідці про несудимість, то це все, імміграція мені не світить назавжди?
-
Будь-який еліджібл офер що вимагає ЕЕ = закритий = через LMIA на конкретну позицію / компанію
-
Так, і я про це вже людині написала відповідь з посиланням на цей "загальний" перелік t.me/prcuaet/19036/176384 . Але ви запитали у нього про бенефіти, фіндопомогу, SIN. Я про це у вас і перепросила - яким чином ця інформація пов'язана з отриманням нового воркперміту?
-
Давно хотілося б дізнатися як вони обирають, підозрюю що тих в кого офер і родичі
-
@OstapBosak Доброго дня ми проживаємо в Альберті Калгарі, якщо в ворк перміті Employment location вказано Ontario NES , так як поставив офіцер в аеропорту, не хотів змінювати тому що при подачі на візу не знали до якої провінції будемо летіти вказали Ониаріо.Питання можно подаватися на імміграційну програму в Альберті з таким ворк пермітом ?Дякую
-
Якщо не виконується вимога - в вибірку не пройти
-
Вимоги :
-
тепер вже нічого не робити, а іти до професіонала, і з ним радитись. Зараз ви можете ще гірше зробити
-
Привіт! Питання по Порталах): 1. А Портал 1- це запит мейлом надіслати у відповідь на мейл інформацію про колір очей, адресу, дату в'їзду в Канаду? 2. Прийшло 2 таких листи, на апліканта і дитину. Чи потрібно цю інформацію у відповідь на кожен лист надсилати чи лише все одним листом,від основного апліканта?