PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка. Сину 17 років та потрібно зробити новий закордонний паспорт але в нього немає місця реєстрації в Україні. Раніше ми робили паспорт та ІД карту в ДП "Документ" та вказували що "без реєстрації " але на сайті посольства в переліку документів для отримання паспорта є "довідка про місце реєстрації в Україні". Можливо хтось отримав паспорт без цієї довідки або є якісь інші варіанти. Дякую.
-
Спасибо, может в Эдмонтоне можно и на месте сделать
-
Я так на торонто пыталась записаться и не увидела, что на телефоне сверху высветилось "занят", а должно было быть "вы записаны"
-
Приходить смс-ку на имэйл образу?
-
Так має бути, Вітаю
-
Просите, может и сделают
-
Вам пришло уже письмо на почту?
-
ЕЕ (не через пнп) : 12 березня В когось є рух?
-
Я сиджу пів дня і намагаюсь зловити
-
Привіт, є питання. Якщо в мене диплом зі Словаччини та на двох язиках ( Словацька та англійська) Потрібен апостиль ?
-
Ну я обійшлась роздруківками на які чекала майже дві години після епойнтменту І на тому дякую, як то кажуть
-
Теперь уже сама не найду 🤪
-
Я не розумію, що можна ще зробити. Стою в тій черзі вже навіть не знаю скільки, заходжу у різний час і від жовтня я не можу взяти дітям запис у консульство на новий паспорт. Через 2 тижня вже закінчиться паспорт та візітор рекорд у дітей. Що можна ще зробити?! Дякую, якщо хтось щось підкаже.