PR CUAET
-
Я в Канаді,подалася на PR. Донька в Україні. Тобто,коли я отримаю документи ,я подам на візу дочки і можна туда включити її чоловіка,так?
-
Тому що ви так дивно запитуєте , що зрозуміти дуже важко вашу ідею , шо вам треба внутрішній громадянський паспорт , який тут не видають взагалі
-
Ось мій трекінг для інфо. Повний таймінг TEER 42200 - PARALEGALS AND RELATED OCCUPATIONS CLB 7 Provincial Stage AOS Application submitted - Oct 16,2023 Additional documents request - October 25, 2023 Additional documents submitted- October 26, 2023 Nomination issued - Nov 07,2023 Provincial stage length - 3 weeks Federal Stage PR application submitted - Nov 28,2023 Gap between Provincial and Federal stage - 3 weeks IRCC confirmation of receiving, # issued - Feb 29, 2024 IRCC additional information request ( IMM5669 form gaps clean up) - Feb 29, 2024 Additional information sent - Feb 29, 2024 Biometric collection request - Feb 29,2024 Submission to first review - 3 month Biometry collected - March 05,2024 Medical Exam completed - Mar 19, 2024 (зарахували минулий, якому більше року) Background verification completed - April 30, 2024 Portal 1 - May 02, 2024 Portal 2- May 02, 2024
-
Катя Сін номер можна продовжити як тільки отримується новий ворк перміт. Це краще для того щоб потім не забути. І потрібно наголосити що багато людей і не знають що на них є кінцевий термін. А саме хелс не раніше як за 90 днів до закінчення. І на хелс приходить лист нагадування хоча не всім.
-
Тут в чаті t.me/prcuaet/161506
-
@calgarystoday Вітання! Хронологією ділимося тут!
-
Вітаю. В Канаді я по програмі CUAET. Після медогляду я мала зняти обмеження з WP, щоб працювати з дітьми, але не зробила цього. Три місяці тому подали документы на PR по програмі возз'єднання, яка стартувала у жовтні 2023. Чи можу я зараз відіслати запит на зняття обмежень з WP? Чи краще зачекати до отримання РR?. Може це вплинути негативно, чи затримати процесс? Щиро вдячна за відповідь.
-
Підкажіть, чи потрібно обов'язково сповіщати роботодавця, що отримала новий WP, якщо старий, по якому працюю, діє ще рік?