PR CUAET
-
@OstapBosak доброго дня. Подаюсь на Tech Pathway і там є вимоги до референсів, що мають бути прописані вимоги до освіти. Я робила референси з України, в яких вказано все, що треба, окрім цього моменту (бо федерали не вимагають цього, я робила референси згідно вимог ЕЕ FSW). Як думаєте, чи прийме провінція референси без вказання вимог до освіти, якщо написати, що через війну зараз буде важко заново збирати всі референси? Плюс я мала Masters Degree в професії, ще до того, як почала працювати (тож я явно відповідаю будь-яким вимогам щодо наявності освіти). Як думаєте, таке пояснення спрацює?
-
В живій черзі продовження сін номера це справа одного дня. А термін закінчення хелс картки не завжди відповідає терміну перміту. Для прикладу я вʼїхала в червні 2022.Ворк перміт був до кінця паспорта 5.05.2024,а хелс у мене закінчується в середині червня 2024. Тобто до дати вʼїзду. А в чоловіків усіх мені знайомих хелс закінчується в день народження(так як і в громадян Канади)того року до якого перміт. Наприклад день народження 6.06.2025 то хелс до цього ж дня. Хоча ворк перміт до 12.12.2025 Це в Онтаріо. Тому краще щоб всі взяли картки і перевірили доки в них і що саме коли продовжувати. Це дуже важливо.
-
www.facebook.com/UkrConsEdmonton?mibextid=LQQJ4d
-
Як ви і казали через два дні після листа про біометрію прийшли продовжені Ворк перміти на 3 роки) Ми подалися 30.03 прийшли відповіді сьогодні 03.05
-
Що тоді скажете про тих, хто живе закордоном вже 5+ років? Просто класти на одну плаху того, хто живе закордоном давно і того, хто переплив Тису якось не дуже
-
@OstapBosak доброго дня. Подаюсь на Tech Pathway і там є вимоги до референсів, що мають бути прописані вимоги до освіти. Я робила референси з України, в яких вказано все, що треба, окрім цього моменту (бо федерали не вимагають цього, я робила референси згідно вимог ЕЕ FSW). Як думаєте, чи прийме провінція референси без вказання вимог до освіти, якщо написати, що через війну зараз буде важко заново збирати всі референси? Плюс я мала Masters Degree в професії, ще до того, як почала працювати (тож я явно відповідаю будь-яким вимогам щодо наявності освіти). Як думаєте, таке пояснення спрацює? Дякую! Може хто вже подавався з референсами, в яких не була вказана освіта? Хто вже отримав номінацію по Tech Pathway, відгукніться будь-ласка
-
Це на мене такий хейт накинувся? Я ж культурно свою думку висловлюю. Але я кажу правду. 1) Ви кажете що держава не ефективна. Я з вами згідний. Неефективна. Можна було спробувати хоть половину поліцейських відправити на фронт, або звільнити зі служби. 2) ви кажете, треба було частину чиновників відправити на війну. Так я з вами згідний. 3) чи є в нас проблеми із корупцією? На жаль так. Багато корупційних скандалів спливло. Тільки вот, навіть по історії, завжди краще український рідний бардак, чим московський уряд на нашій землі. Вони точно вже панькатися не будуть. Мало прикладів? 4) чи критикую я чоловіків які втекли? Ні не критикую. Я розумію, не всі сміливі і дехто хоче банально врятувати своє життя. Це нормально. Але я вот вперто не розумію, чому ці чоловіки ображаються на державу що вона їх заставляє виконувати свій громадянський обов'язок під час війни. Держава повинна заставляти поліцію йти воювати. Але це не означає що вона повинна давати якісь пільги чоловікам закордонном. Вот вибрали втекти, тоді просто не ображайтеся на державу котра намагається вижити. Якось так я думаю
-
Так можно продовжити в живій черзі, і всім так раджу, бо довго чекаю свій. Ми мешкаємо в провінції Альберта і в нашій родині медичне страхування закінчується коли і wp.
-
питання ж не в тому хто втік від війни. питання в тому хто живе і працює в державі + воює, а хто ні. для держави ті, хто виїхав 5 років назад ще гірші бо вони всі ці роки взагалі працювали на іншу країну і платили податки не в україну, навідміну від тих, хто виїхав з україни лише вчора.
-
а яка різниця? вони "прєдатєлі" ще більше бо поїхали ще раніше 😁
-
Почитайте історію парагрвайської війни та її наслідки, де її диктатор, який повірив, що можна виграти війну, якщо в тебе в кілька разів менше населення, ніж у супротивника. Відбулося руйнування існуючої держави, втрата територій і руйнація парагвайської економіки, так що навіть через десятиліття вона не змогла розвиватися так само, як її сусіди. За оцінками, Парагвай втратив до 69% свого населення, з яких 90% становили чоловіки, а також мав великий борг за війну з країнами-союзниками, який, не будучи повністю виплаченим. Там теж усі виконували громадянські обов'язки.
-
А у меня получилось дозвониться два раза из двух. Звонил около 9 утра. Ждал около 20-25 мин. пока свяжут с оператором. Но вся их помощь заключается в том, что пишите нам письма. Вот и все. Так что вам можно и не звонить, письма вы и так отправили.