PR CUAET
-
Ну значить буде вічний штраф 50к
-
Деньги .нужно чтобы тех кого нельзя мобилизовать чтобы они платили если не будут это делать добровольно мы отьерем недвижимость.,если и это не поможет..будут давить на родственников... следующий шаг так как этот закон не даст тез последствий которые ожидают или всех в розыск и уголовкп или анулировние паспортов
-
На даний момент це тільки припущення. Ви не зможете пояснити Канаді що "от я підозрюю що мені прийде повістка і тому я не хочу отримувати паспорт". Чужі підозри нікого не переконають. От коли це вже і правда так буде діяти на практиці, от тоді можливо щось і можно буде пробувати пояснювати. Але думаю для Канади просте небажання проходити військову службу всеодно не буде достатнім поясненням.
-
-
Так. Але. Ризик померти на війні це не є наслідком переслідування Україною. В очах Канади це наслідок роснявої агресії, а як відповідь на росняву агресію Канада зробила програму cuaet. Тож з погляду Канади вона свій обов'язок по захисту українських громадян на своїй території виконала.
-
Дякую!!!
-
⚠️🔴 а не по темі, а просто аби побалакати - у флуд. Гена надав посилання гілки Дякуємо
-
Всем привет. Кто-то заверял польский диплом через wes? Откликнитесь, пожалуйста