PR CUAET
-
Щодо можливого арешту рахунків: які саме можуть заблокувати? Як приклад, є дебетова картка з прив'язаним рахунком, там аж 40 грн. І є кредитка на 50000 грн. Що блокувати? 40 гривень? Чи можуть заблокувати кредитку? Чи в мінус загнати на ній (типу штраф списати)?
-
Чи є ті хто нещодавно отримали Пре Апрув, цікавить коли ви подавали заявку? Як довго на нього чекали ?
-
У вас дійсно є логіка в ваших повідомленнях. Особисто моя думка що у випадку продовження війни - витягнути цю ситуацію не повертаючись в Україну буде можливо тільки у випадку гарних знань у ліквідній професійній сфері і при цьому гарна фінансова подушка для можливості себе забезпечувати знаходячись поза законом декілька років до повного завершення війни. У випадку якщо війна продовдуватиметься - переважна більшість людей зламається від неможливості легалізації в Канаді внаслідок юридичних перешкод з України. Ще частина зламається від неможливості отримання спадку при фізичній відсутності в Україні. Ще частина зламається від неможливості працювати офіційно внаслідок закінчення сроку документів. Тобто залишаться, ті хто готові жити поза законом, або встигли легалізуватись в Канаді
-
Тобто це я сам вказую, а не міфі і тд? Якщо є такий самий field of study, але в мене універ, а там коледж, чи можу я це обрати? Якщо конкретніше, в мене універ, напрям туризм. В файлі вище туризм я бачу лише коледж, серед універів - найбільш подібне - готельна сфера
-
Підкажіть хто був у консульстві в Едмонтоні, як там проходить процес живої черги для подовження паспорта? - чи багато людей, коли краще чергу займати? - Скільки треба часу від аеропорту до консульства доїхати?
-
Спробую ще раз запитати :) Якщо я закінчив університет і мій field of study в списку cdn-contenu.quebec.ca/cdn-contenu/immigration/publications/LI_DomainesFormation.pdf не підпадає під доступні універи, а лише під коледжі (Niveau secondaire professionnel) мені впадуть за це бали чи взагалі нічого? 😢
-
Та ні, незламні наші люди.
-
Согласен полностью но вы не учли одну вещь...пока идёт война ( а дело идет к мировой войне) никто никого никуда выдворять не будет..будете находиться в Канаде.это понятно как божий день..теперь идеи дальше .как вы будете в Канаде жить? Бомжем? На пособие ? Зачем это Канаде? Она сделает специально для людей у которых аннулировали паспорта или подобное условия для официальной работы...Канаде нужно чтобы казну пополняли