PR CUAET
-
In order for us to continue the processing of your application, we require the following: þ The IMM 0191 Statutory declaration to the relationship between the Canadian citizen or permanent resident and the Ukrainian foreign national form requires: o The signature and declaration must be completed by the Canadian citizen or permanent resident in front of the notary public, lawyer, commissioner of oaths or justice of the peace in Canada. o Signed by the notary public, lawyer, commissioner of oaths or a justice of the peace in Canada.
-
м-да. з кожним днем стає все цікавіше. Не пояснили, що не так?
-
Чоловік займається підлоговим покриттям, то так, фізично він буде працювати в Манітобі, але де буде комерційна адреса я нажаль не знаю, але підозрюю що це і мав на увазі роботодавець коли говорив що нічого змінювати не буде, тобто адреса залишається в Онтаріо, ми це вияснимо, щиро Вам дякую за відповіді.
-
🏠 Приходь на безкоштовний семінар з придбання нерухомості у Канаді 🇨🇦🇺🇦 Придбання житла в Калгарі, РЕАЛЬНІСТЬ чи МРІЯ? Купляти чи Орендувати? 🗓 Дата: 10 Грудня ⏰️ Час: 12:00 PM 📍Місце: 930 6 Avenue, SW Calgary 💲Вартість: FREE ⏳️Тривалість: 1.5 години Що на вас чекає? ⬇️ - Як купити нерухомість у Калгарі, які зараз тенденції та ціни? - Як обрати житло своєї мрії та як розібратися в усіх аспектах успішного придбання? Розбір кейсів з реальної практики. - План та стратегія купівлі житла. Кроки та дії. Огляд програм купівлі житла у Калгарі та відповіді на Ваші питання. 🎙 Speaker : Роман Шелефонтюк 🇺🇦 ліцензований ріелтор у Калгарі. eXp Realty 🔥 Кількість місць обмежена Для отримання безкоштовного квитка, пишіть у приватні повідомлення @roman_realtor_yyc
-
🏠 Приходь на безкоштовний семінар з придбання нерухомості у Канаді 🇨🇦🇺🇦 Придбання житла в Калгарі, РЕАЛЬНІСТЬ чи МРІЯ? Купляти чи Орендувати? 🗓 Дата: 10 Грудня ⏰️ Час: 12:00 PM 📍Місце: 930 6 Avenue, SW Calgary 💲Вартість: FREE ⏳️Тривалість: 1.5 години Що на вас чекає? ⬇️ - Як купити нерухомість у Калгарі, які зараз тенденції та ціни? - Як обрати житло своєї мрії та як розібратися в усіх аспектах успішного придбання? Розбір кейсів з реальної практики. - План та стратегія купівлі житла. Кроки та дії. Огляд програм купівлі житла у Калгарі та відповіді на Ваші питання. 🎙 Speaker : Роман Шелефонтюк 🇺🇦 ліцензований ріелтор у Калгарі. eXp Realty 🔥 Кількість місць обмежена Для отримання безкоштовного квитка, пишіть у приватні повідомлення @roman_realtor_yyc
-
Так, тільки не «завірити», а зробити афідавіт у нотаріуса. Афідавіт - це документ, в якому перекладач в присутності нотаріуса клянеться що знає англійську і все переклав вірно. Саме завірити переклад нотаріус не може, бо не є особою що компетентна в іноземних мовах. Може лише засвідчити що перекладач існує, має відповідні дипломи і тд і поклявся) Робите пдф де ідуть переклад, оригінали, афідавіт. Все це в одному пдф, перша сторінка бажано опис документів які ідуть нижче (зміст для офіцера).
-
Дякую. Я щось тільки зрозуміла, що я ж буду онлайн також подавати документи 🙈😜 це ж треба 😄 тобто я їх прошу перекласти і нотаріально завірити і просто прошу щоб печатки були також перекладені
-
Так цікаво. Отримала запрошення на біометрику. Записалася. Ще не здала. Сьогодні прилінкувала анкету до акаунту. А там вказані дані моєї біометрики, які я здавала рік тому на візу. І нижче написано, що біометрику мені здавати не потрібно. Аж не знаю, що робити .
-
Фірма роботодавця зареєстрована на федеральному рівні