PR CUAET
-
Скажіть будь ласка а кому ви телефонували с приводу цього? Так як продовжити ворк перміт взагалі, тільки оновити закордонний паспорт та подаватись на новий ворк перміт?
-
Біометрію по загальному порядку повинен робити кожний з 14 років. Але по процесу для отримання візи CUAET це було змінено на з 17 років. Поки процес отримання візи CUAET був актуальний до 15.07.2023 - це, мабуть, працювало і для процессу отримання воркперміт CUAET із Канади. А зараз вже нема того процесу по візі і, мабуть, з ним скасован і цей срок для біометріі з 17 років і зараз діє загальний для всіх з 14 років.
-
Наскільки я пам'ятаю, то біометрію для дітей зняли до 18 років, це сталося 1 квітня 2022 - ми тоді сім'єю здавали біометрії усі окрім 6 річного сина, а коли повернулися додому, то прийшов лист, що до 18 років здавати не потрібно. Але, Ви правду говорите - це було тоді, і що зараз змінилося, то я вже сам не знаю. Проте чув, що знайомі здавали теж. Не знаю від чого це залежить
-
Добрий день! Подаюсь на подовження wp. Пройшла questionnaire, там було питання щодо статусу мого працевлаштування - відповіла що звільнена від LMIA (бо якщо відповісти що жодному статусу не відповідаю, не дає розпочати аплікейшн). Питання наступне (скрін додаю): хто вже подався і отримав подовження, якщо це опціональне поле залишити пустим, все ок?
-
Ну у нас не вышло по знакомству ибо не было таких полезных знакомых☹️ Поэтому годик промучились
-
В коммерческий ходили☹️ Но нам мифи покрывало половину. Поскольку оба родителя на курсах темп плейн
-
Зависит наверное от CPE. В нашем группы смешанные. От двух и до 4 лет детки в группе.
-
Мы попали без проблем в субсидируемый. Может повезло. Монреаль. Но в очереди простояли год.