PR CUAET
-
Я оформлювала кліматичні бенефіти на папері минулого року і не пам'ятаю які приблизні суми вкпзувала за 2020-2022р.р., ніде не знайшла у себе на компі дані. Зараз заповняю на дитячі і це дуже критично, якщо цифри не співпадають? Може десь в кабінеті можна знайти цю інформацію? Якщо батько тут вже 18міс, а я ні, то лише з його кабінету ми можемо оформити дитячі і тоді заяву, що я не проти писати в довільній формі чи це також десь форма? Дякую
-
Я їм писала, але без толку. Я просто сказала, що слот на другий дитячий оформлений на чоловіка, показала свідоцтво про шлюб, сказала, що можу показати лист (копію скріншота із записом робила), написала заяву, що я така-то, дружина такого-то бла-бла-бла і оформила
-
Добре, дуже велике дякую. Гарного дня і все таке інше!!!
-
Тому що довідка, завірена в консульстві, точно підійде всім офіцерам, які будуть розглядати справу на PR. Навіть якщо є лише 0,001% тих, в кого був дозапит на довідку, щоб було оформлено саме через консульство, - ми не хочемо опинитися в цій долі відсотка. І не встигнути подати документи.. Я ж наче нікого не спонукаю до отримання довідки саме таким чином, лише ділюсь досвідом, що вас так бентежить?
-
спробуйте пояснити що мама не спілкується англійською, але залежить також і від агента cra. по факту не повинні відмовити
-
І знову "добрий" ранок
-
Всем и дадут на шару. Это тривиальная логика, читайте сообщения выше
-
На це я вам не відповім, на жаль, ми не зверталися за цим питанням, але можете зателефонувати їм і спитати, вони слухавку підіймають, принаймні вчора відповідали.)