PR CUAET
-
Тут є декілька чоловік,які подавалися самостійно і отримали, допомагають порадами. Щось не знаєте ,запитуйте. Підкажуть.
-
Ні - не анульовується. Стаді перміт і ворк перміт - це два різних документи - їх можна мати паралельно. Чи можна вам вчитися по ворк перміту питайтеся в своєму коледжі, оскільки більшість вимагає все таки наявність стаді перміту. І вам невигідно вчитися по ворк перміту - бо не отримаєте після навчання postgraduate work permit ще на 3роки. Якщо навчатися по стаді перміту - то після завершення коледжу отримуєте дозвіл на працю ще на 3р. Це важливо!
-
Вам обов’язково треба податися на стаді перміт онлайн за межами Канади. Коли заявка буде погоджена - тоді при в’їзді вам видадуть стаді перміт паперовий варіант. Просто так без попередньо погодженої заявки стаді перміт в університет не отримаєте і це не залежить від того коли ви прилетите. Час очікування на погодження стаді перміт на сьогодні 12-14 тижнів. Якщо ви прилетите в Канаду - все рівно треба подаватися онлайн так само як і за медами Канади - на занальних підставах.
-
Це мій перший рік
-
Тільки провінційний
-
У вас є NOA ? (Короткий звіт вашої декларації)
-
Пошукайте в зображеннях в цьому чаті графік, здається я його бачила декілька разів) А щоб забрати достатньо було паспорту мого. Також мала з собою свідоцтво про народження дитини. Трекер номер у мене був просто на пошті - вони мені його прислали через кілька днів після подачі, та його і не запитали)
-
Так, а они говорят почему какая причина отказа ? Просто интересно 🙂 По факту же нужно только получить letter of employment и job offer от работодателя с определенными критериями(если мы разговор о NLPNP). Или есть еще какие то дополнительные документы?
-
Я не зможу зробити паспорт?
-
Доброго вечора - оригінал та копія паспорту громадянина України (ID картки) - підтвердження адреси реєстрації в Україні Якщо в мене немає ціх документів
-
Моя подруга вʼїхала в Канаду чотири місяці тому.Паспорт був дійсний тільки два місяці,тому і ворк перміт видали теж на два місяці.Вона вже продовжила свій паспорт в консульстві.Як продовжити ворк перміт?Чи є ще час подати за програмою для українців?
-
Привіт спільното. Чи правильно я розумію що на даний момент час розгляду на федеральному рівні становить 6 місяців. Це якось доволі таки обнадійливо. Здається в тому році було 12 місяців. Додаю скріншот