PR CUAET
-
Це не можливо 🤷♀️Кожен кейс по іміграції повинен мати свій номер , інакше навіть не почнуть розглядати …можливо вам присилали а номер в спам попав?
-
А вы так уверены, что 2025 год - окончания войны. АТО длилось 8 лет, в течении которого моль бункерная готовилась, а наша власть дороги стоила, чтобы за два года войны их "ухайдохать" танками и другой техникой(
-
Тобто у вас дитина 16 років і вас не пустили в кабінет?((((
-
В мене в паспорті дитини (окремий), фото де їй 2 тижні. При подачі документів на новий, він дивувався як це Канада пустила нас та ще й візу вклеїла, якщо дитина така мала на фото. Казав, що чого я зараз не оновила фото в паспорті поки чекаю виготовлення нового..Багато країн взагалі дивуються, що дитину можна вклеїти в батьківський паспорт..Можливо, у вашій ситуації, краще оновити фото. Якщо ви і так плануєте їхати в консульство. Для цього потрібно мале фото і це безкоштовно
-
в розділ додаткових файлів при заповненні анкети на ПР
-
Те що не всі файли відображаються в кабінеті ( чи то ввашому кабінеті чи в їхньому) , в це повірю бо там в них трохи хаос😁 твориться….я являюсь репресентів своїх батьків , і форму заповняла і форму заповнену бачу в аплікації , подзвонила минулого тиждня в ІRCC , вони нічого не хочуть відповідати ( крім того , що аплікація в них є) ,бо форми заповненої не бачать, чомусь в них не відображаєтьсяв системі🤷♀️😬намагаюсь знов дозвонитись до них і вияснити …
-
Добрий день, це питання вже звучало , але точної відповіді я не знайшла. Може імміграційні консультанти допоможуть. Зараз знаходжусь в очікуванні нового WP маючи старий до 2025року, але мені терміново треба виїхати з Канади в Україну. Чи є гарантія, що я збережу право на роботу якщо виїду з країни до вирішення аплікації? Опираюсь на автоматичний лист, який надіслав IRCC @OstapBosak будь-ласка, допоможіть з цим питанням