PR CUAET
-
код помилки мені нічого не дасть, треба в ручну фіксити, нажаль
-
Напишите пожалуйста в какое время звонить и уточните номер телефона и почту может кто то сталкивался с таким
-
а что вы хотите там написать? Какая мотивация? вы что, как индусы-филлипинцы ввалили 50к$+На учебу+сидите несколько лет на закрытых воркпермитах? Или может у вас какая-то невообразимо незаменимая профессия тут? Или может вы английский знаете на 10\12 по CELPIP? обьясните, в честь чего кому-то что-то должно быть нашару? Что за отвратительная черта? Вам дали возможность пересидеть войну - вы ее пересиживаете. Никто никаких гражданств никому не обещал. Вы считаете, что относятся как к скоту? Ну так мотнитесь в Украину , побалдейте))
-
Мій друг вже їм написав. Я теж вже пишу. Чим більше скарг вони отримають, тим краще. Адмін, дякую вам що не забанили ❤️
-
Так, у мене дуже висока професія, англійська 11, ЗП вище середнього, але через вік і те, що немає французької не набираю на express entry, чого Вас так вибачте, конойобить?
-
Так і зробили. Але щоб по ЕЕ пройти треба мати дві докторських, говорити англійською і французькою, не мати дітей і бути років 25 і мати 10 років досвіду Ми маємо і роботу, і гарні англійську, і освіту, і цього недостатньо. 390 балів всього набираємо. А прохідний мінімум 540
-
У кого то тоже уже час висит ошибка? И обновляется и ничего?(😭
-
Рентген з 11. Сину робили
-
А що ви тут робите, уточніть, пліз, вибиваєте людей з черги на «шарову» програму?