PR CUAET
-
Я тепер дуже напряглась😳😳люблю коли все в порядку
-
@OstapBosak Підкажіть будь ласка при отриманні довідок про несудимість в Польші не поставила галочку перевірки картотеки неповнолітніх… Тільки у всіх інших.. чи це серйозна проблема і треба переробляти довідку? Бо довідка потрібна коли тобі більше 18 і ми були в Польші вже в старшому віці
-
Трошки опишу нашу ситуацію. Двоє дорослих +дитина 12 років. Можемо подаватися на провінційні програми Манітоби, але у мене онкологія, не в активному стані, але і не в ремісії. Онкомаркери у 35 разів вище норми, без істотних змін протягом 3х років. В Україні інвалідність 2 групи. Якщо б мій стан погіршився, то наступного етапу лікування в Україні немає (маю відповідь з МОЗУ про те, що препарати не зареєстровані на території України). Питання: якщо до закінчення візи 2 роки, пробувати все ж подаватися через провінційну програму ( але % що дадуть відмову високий)? Чи пробувати одразу на гуманітарну? Буду дуже вдячна за відповідь)
-
Повну.
-
Ні. Я маю на увазі що без перевірки дитячого реєстру все буде добре.
-
Тобто краще одразу дочекатися інших довідок?
-
Я думаю що це не важливо для Канади.
-
я якщо чесно в шоці
-
Я вже отримала ці довідки, тож буду підгружати такі, а тим часом замовлю інші …
-
Ну в мене вже шлхи відступу продумані - не буде інви до середини весни милю дижі в онтаріо або в атлантику. Поки за зиму здам целіпіп(проходив нвалюацію 8-10 аудіювання/читання). Спікінг і письмо теж маю здати😂наче і жаба за три сотні давить але треба продумувати