PR CUAET
-
Конкуренти чи колеги 🤪
-
Якщо це було би реально - так, а так навіть не хочу приймати участь в цьому п*ці. Якщо з тек пасом щось трапиться - LMIA і EE
-
Здравствуйте Кто сейчас в Консульстве Эдмонтона? Может ли кто то спросить пришел ли мой паспорт на мою фамилию (напишу в личку) им уже который я оформлял еще 8 марта?
-
Дякую , вийшло. Далі просять лише proof of birth грузити. Але вище кажуть, все що на кліматичні слала. Краще все заслати ?
-
Підкажіть Коли отримала новий ворк перміт, треба щось міняти.? І при заповненні документів ,то вказувати дані вже з нового?
-
Це то так, але хочеться впевнитись до подачі,а не отримати потім якийсь неприємний сюрприз
-
Це було би чудово, бо дві ночі не спати це занадто
-
Подскажите пожалуйста такой момент. Я подала PR заявку через nova Scotia skilled worker non express entry в октябре 2023. Сейчас в процессе Background verification. Я- основной заявитель,супруг dependant. Он хочет сменить работодателя,но найти работу в той же сфере. Не будет ли это проблемой или затягиванием процесса? Должна ли я оповещать ircc об этом? Спасибо
-
Ну ось мене осінило. Можна ж таку систему і зробити без знущання над людьми. Всі бажаючі надсилають expression of interest , наприклад. Вони надають запрошення заповнити 430 наприклад.
-
Якщо робили переклад документів в Україні, чи потрібно в місцевого нотаріуса завіряти засвідчення та печатку українського, адже вони не перекладені?
-
Тут взагалі є хтось , кому сьогодні до 12 видали паспорт в Едмонтоні без військово-облікових документів ?