PR CUAET
-
-
Цілий день писали що в едмонтоні теж видають. Повірте у Торонто все те ж саме.
-
Ви єдина людина, хто це пише, є ще хтось, хто отримав паспорт до того, як була відмітка "прибув до ЗДУ"?
-
Не знаю. Я розказала всю історію. Чоловік здав перший я через тиждень. Давно взимку ще. Мій паспорт я забрала два тижні тому. Чоловіку не дали і не внесли в базу що прибув. Я думаю вони самі не знали що робити і не вносили. Але сказали що не дадуть. Сьогодні був наш третій похід у консульство. Ми думали знову питати. Чоловіку так і не прийшла смс, ми просто розуміли що паспорт там. І сьогодні в черзі побачили що паспорти дають всім чоловікам і вони виходять. З паспортами. Всього три. Я питала у всіх як вам дали. Всі казали просто дали. Не могла повірити доки не дійшла наша черга і нам також просто дали паспорт. Це все що знаю. Замовте дхл буде швидше. А може ваш паспорт вже там. Можна підійти і запитати. Це все що можу порадити. До цього відносились як до собак вуличних. Сьогодні всі вічливі любʼязно видають паспорти. Якби своїми очима не побачила в житті би не повірила. Щось сталося, все змінилося…
-
1500$ Лети в Рейк Явік на 15 днів, проходь там співбесіду, отримуй візу і вертайся, але шанс не 100%
-
Зробила.
-
Ні я вже не багатодітна.Старшой донці 23 роки ....
-
Ні, там написано що фото дійсне 12 міс. Ми завантажили ті ж самі, що і на початку. Поки що все валідоване
-
Вибачте , а можно номер телефону консульства в Оттаві? Бо дзвонила на той що на сайті , ні хто слуховку не бере.
-
Це Торонто?
-
Але дякую вам.Я їм написала на імейл.Але відповіді нема.У розпочі незнаю що і робити.
-
Так, але в інших чатах писали що і Едмонтон видає, лиш в Оттаві не зустрічала інфо.
-
Я дзвонила за цим номером +1 613-230-80-15 Відповідали, от подивилась дні, дзвінки мої були у вівторок, середу і пʼятницю, на все відповіли..
-
Так