PR CUAET
-
Короче капець 😞 Анастасия Lyubov Что думаете делать?
-
Вообще пока никаких мыслей.Либо пережидать этот момент наплыва либо что, непонятно.
-
-
Полтора года.Ну по идее не должны отказать, если есть официальная работа
-
Нам просто менше года. Вот думаю есть ли смысл перепродаваться на ВП😩 Слышала что часто отказывают
-
Я думаю у них стандартный ответ. Нам написали, ждите на данный момент мы рассматриваем только приоритетные заявки.И вообще не факт что вашу заявку рассмотрят. Ну это так, своими словами.)
-
Сколько вам до конца WP?
-
Я не знаю, як тут, але згідно загальної практики, про намір отримати захист (біженство) треба повідомляти на кордоні на момент прибуття до країни. І тоді Вами повністю опікуються відповідні служби. Що робити, коли Ви вже в'їхали, сказати не можу.
-
Пробувати подаватися онлайн Якщо фінальне рішення було прийнято в/після 4.2.2024: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html
-
Подача на біженство це не просто «пішов і заповнив аплікації в якомусь будинку», грубо кажучи. Це непростий і тривалий процес. Раджу спробувати для початку отримати перміт і спробувати свої сили на імміграцію, ніж йти шляхом біженства.
-
Максимально надіюсь що справа в тому що довго розглядають. Бентежать їх автоматичні відповіді що не факт що розглянуть.
-
По NLPNP skilled worker рассматривают +-за месяц