Girl Power & Софія🧘🏼♀️
-
Я так і не рощуюіралась як купити квитки(( вже немає?
-
Також хотіла піти але квитків вже немає(
-
15$ за 0,5кг
-
Дівчата привіт! Я от шукаю такий активізатор, може хтось знає де модна купити? Бо я знайшла магазин, але вони продають лише лінцензійним перерукарям. На амазоні немає 😭
-
О, до речі, пані, підкажіть будь ласка, чи взагалі тут можна придбати фарбу та окислювач? Чи можна її наприклад отримати поштою з України?
-
У Sally Beaty є фізично магазин і онлайн. www.sallybeauty.ca/?gclid=CjwKCAjw_YShBhAiEiwAMomsEOBUitH0IF6L_o33r_OyGTyUPTkW1bI_SVQbLhpBKShP7P0RZ52EVRoCFxEQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds А також онлайн магазин в Онтаріо, де я знайшла проф. засоби Matrix. smoothandcharming.com/collections/hair-dye Продають усім. В цих обох магазинах є продукція Loreal, але поки не бачу саме такого активатора як на фото. Можливо тут інша упаковка просто. Гляньте:)
-
Дужеее дякую! Зараз подивлюсь. 🤗
-
Привіт, дівчата у кого є діти маленькі і хто подавався на візу з України, скажіть будь ласка, не потрібно ж чекати запит на паспорт для дитини? І якщо ні, то як і куди потім паспорти відправляти? Моя кума хоче прилетіли з дитиною 3 рочки.
-
Добрий день, запит на паспорт приходить окремо на кожну людину. Зазвичай дітям затримують цей запит. Потім так само як і для дорослого відправляєте паспорт на вклейку візи.
-
Навіть якщо дитина не здавала біометрію приходить? Я думала можна просто разом з матусиним відправити.
-
Можете спробувати з матусіним, але ніякої гарантії вклейки візи не буде (хоча так люди роблять). Приходить лист окремо, якщо не здавали біометрію. Я своїй дитині робила, і брату неповнолітньому, то кожному окремо приходив лист .
-
Ми відправляли три паспорти разом, тато, мама і дитина, у дитини запита не було, але ще у листопаді, тоді в Варшаві вклеювали. Знайомі теж відправляли, у Берлін здається, але вони не стали ризикувати самі і відправили через агенство - то вклеїли без запиту.
-
Дякую велике
-
Я замовляла на сайті matandmax.com, безкоштовна доставка при замовленні від 45 Cad.