Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Girl Power & Софія🧘🏼‍♀️

Girl Power & Софія🧘🏼‍♀️

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
placeVancouvercommunity
1.3k Posts 151 Posters 5.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t280651565T Offline
    t280651565T Offline
    Nataliia Kysil
    wrote on last edited by
    null
    Address
    • t.me/ukrainiangirlspower
    • bsv_mm
    • Vancouver, BC
    • Downtown
    • 49.27614,-123.1217
    • UA
    У мене волосся дуже брудне/ жирне стало. Я уже шампунів 5 спробувала різних цінових категорій. Нічого не допомогає. Тому, якщо хтось зміг знайти гарний шампунь для жирного волосся будь ласка поділіться досвідом.
    Дуже рада бачити всіх на “Girl Power” Цей канал може допомогти тобі: ▫️знайти нові знайомства ▫️провести гарно час ▫️знайти компанію для подорожей ▫️бути учасником тематичних дискусій Переїхавши в Ванкувер я зрозуміла, що мені не вистачає спілкування, нових знайомств, які приносили б не тільки задоволення, а й користь та натхнення. Тому, було вирішено створити свій канал та об’єднати однодумців за для урізноманітнення свого вільного часу. Так, як подорожувати з своєю компанією веселіше та безпечніше- з часом, я хочу планувати short-term travels в якісь цікаві місця по BC та long-term travels(vacation) поза Канадою. Також для любителів гарних фото та естетичної картинки в житті- в проекті є планування фото-турів. Як тільки набереться достатня кількість учасників буде наступний апдейт🤍 Усі питання та побажання можна надіслати мені у приватні повідомлення @bsv_mm
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    July
    wrote on last edited by
    В мене такий 😄 замовляю у дівчини вона сама робе, але до нього потрібно звикнути, поки з волосся вимиєттся вся хімія може пройти пару тижнів
    1 Reply Last reply
    0
  • t361947374T Offline
    t361947374T Offline
    Alexandrina
    wrote on last edited by
    поділіться інстою дівчини будь ласка
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    July
    wrote on last edited by
    www.facebook.com/ilvirakim?mibextid=LQQJ4d тільки ФБ знаю
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana psychologist
    wrote on last edited by
    Мені одна місцева жінка сказала, що навпаки вода дуже м’яка. Шампуню потрібно використовувати дуже трішки, оскільки важко все вимити, тобто залишки миючого засобу залишаються на голові, тому й швидко жирніє, виникає важкість, якось так.
    1 Reply Last reply
    0
  • t496576662T Offline
    t496576662T Offline
    Таня Грозян
    wrote on last edited by
    Я думаю це насправді так, бо і воду з крану самі канадці п'ють(ну власники нашого будинку так роблять) і накіпу взагалі ніякого немає, хоча вдома в Україні то жах був. А пушиться волосся я думаю через вологість повітря, я так думаю.
    1 Reply Last reply
    0
  • t109518203T Offline
    t109518203T Offline
    Nataliya Saltysyuk
    wrote on last edited by
    Кстати у меня тоже начала быстро грязниться здесь
    1 Reply Last reply
    0
  • t109518203T Offline
    t109518203T Offline
    Nataliya Saltysyuk
    wrote on last edited by
    Очень удивилась ,что нет накипи в чайнике ,и кожа здесь очень изменилась ,я сама косметолог и жила в Иране ,так как грязный очень воздух и вода жесткая ,постоянно где ни где и вылезет на лице акне или комедон подкожный ,через 10 дней нахождения в Ванкувере кожа изменилась ,разгладилась ,хотяуход тот же
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Elena Siraieva
    wrote on last edited by
    Вода тут хороша, чайник працює 7 років ніякого накипу і воду п’ють з крану. Через підвищену вологість волосся потрібно користуватись засобами для укладки з позначками « Frizz control “ і буде вам щастя.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5970410068T Offline
    t5970410068T Offline
    Настя
    wrote on last edited by
    Усім привіт. Я відразу вибачаюсь за це звернення, але скажіть мені, тут можна попросити про допомогу? Можливо, хтось дійсно не буде стояти в стороні, а зробить крок на зустріч та спробує допомогти. У магазині біля нашого будинку, ми маємо борг за їжу. Місто Моршин, Львівська область. Зараз ми з мамою не працюємо, грошей не було і немає зовсім, тому прийшлось брати продукти в борг. Склалась така ситуація, що гроші потрібно повернути завтра, керівництво чекає звіт,вони там рахуються. Сума не критична, але через затримку дитячих, які я отримую, немає можливості їх віддати. Якщо ви можете допомогти, прошу вас, не проходьте повз.. Продуктів практично не лишилось, щоб знову взяти в борг, спочатку потрібно віддати цей. Дуже розраховую на вашу допомогу, буду вдячна від усього серця усім, хто не лишився в стороні. Мирного неба, бережіть себе.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Екатерина
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Чи є українські масажисти у Ленглі? Поділіться контактом🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana psychologist
    wrote on last edited by
    Можу дати контакт в Port Coquitlam )
    1 Reply Last reply
    0
  • t468266770T Offline
    t468266770T Offline
    Александра
    wrote on last edited by
    Це не через жорсткість жовте ,а через метали які є у воді Купіть шампунь який очищає від металів і кожне четверте миття голови мийте
    1 Reply Last reply
    0
  • t440862931T Offline
    t440862931T Offline
    Anna Lewis 🇺🇦
    wrote on last edited by
    О, а можете кинути яке саме Вам подобається?
    1 Reply Last reply
    0
  • t440862931T Offline
    t440862931T Offline
    Anna Lewis 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Так може і дуже м’яка. У чайнику накіпу немає майже. Але волосся реально тяжке ((
    1 Reply Last reply
    0
  • t440862931T Offline
    t440862931T Offline
    Anna Lewis 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Оо, спробую. Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t364858427T Offline
    t364858427T Offline
    Juliеt Goncharenko
    wrote on last edited by
    До речі так! У мене теж так було, що ніби вимила кондиціонер а волосся ніби не вимилось після сушки, тому справді треба краще вимивати. Я дуже люблю lush, у них є шампунь мило, дуже давно користуюсь, воно і піниться, і для чутливої шкіри голови дуже добре.
    1 Reply Last reply
    0
  • t738562005T Offline
    t738562005T Offline
    Uliana Ilieva 🍉
    wrote on last edited by
    Я не змінювала шампунь як приїхала. Завжди мала Lador, так само все ок як було. Але в Україні скрізь вода різна, може бути, що у мене просто була схожа на цю, що тут 🤔 P.S. У мене алергія на багато хімікатів, Lador реально ок, хто теж страждає І ще є класний, можна на Амазоні знайти Waterfall Mist від Suave Essentials
    1 Reply Last reply
    0
  • t818587440T Offline
    t818587440T Offline
    Елена Заприй
    wrote on last edited by
    Дівчата, привіт! Хто знає де зараз вже активно цвітуть вишні? Потрібна красива локація для фотосесії на неділю.
    1 Reply Last reply
    0
  • t592358258T Offline
    t592358258T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    Я бачила в даунтауні
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.