Girl Power & Софія🧘🏼♀️
-
null
-
Ну то так, просто думала що якщо до церкви багато наших ходе, то і освячувати можна буде в цю неділю) ну по Юліанському календарю)
-
Дякую!
-
На Waterfront вночі пришвартувалась гігантична краса Цей лайнер як багатопорерхівка в горизонтальному положенні, а ще в них аквапарк на останньому поверсі Раджу прокататись полюбуватись для тих, хто так само як я обожнює великі кораблі)
-
А є якась адреса ?
-
Відписала в особисті
-
Всім привіт мене звати Олександра💙Запрошую вас до себе на процедури: ПЕРМАНЕНТ БРІВ, МІЖВІЙКА,ХУДОЖНЄ ОФОРМЛЕННЯ БРІВ,ЛАМІНУВАННЯ БРІВ ТА МАКІЯЖ 🎨 Працюю за двома адресами,в студії Eurolashes: 📍7673 6th St #207, Burnaby, BC V3N 3M8 ➡️(Пудрові брови,міжвійка) 📍Та в Surrey район Cloverdale ➡️(Художнє оформлення брів,ламінування брів,макіяж) Мій стаж роботи 7 років.Ось приклади моїх робіт та інстаграм сторінка: instagram.com/on.beautyyy?igshid=YmMyMTA2M2Y= ✨Price: •Художнє оформлення брів: 35 $ •Ламінування брів: 45 $ •Ламінування + фарбування брів: 75$ •Макіяж від 50$ •Пудрові брови: 300$ •Міжвійка: 250$ Буду рада доповнити вашу неповторну красу і зробити вас ще більш щасливішими!Пишіть в особисті: instagram,telegram.
-
за проханнями - будуть)
-
🇺🇦 у Ванкувері🤗 Пропоную усім у кого вільний сьогодні вечір, провести його з користю. Поговоримо про тенденції сучасного харчування, а також вплив на наше здоров‘я, самопочуття і фігуру. Як в еміграції збалансовано харчуватися, щоб мати добре самопочуття. На вас чекають корисні смаколики😋 Коли: сьогодні 18 квітня о 7 pm Де: 1771 East 18th Av🇺🇦 Чекаємо вас🤗❤️
-
Так♥️