Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Girl Power & Софія🧘🏼‍♀️

Girl Power & Софія🧘🏼‍♀️

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
placeVancouvercommunity
1.3k Posts 151 Posters 5.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t738562005T Offline
    t738562005T Offline
    Uliana Ilieva 🍉
    wrote on last edited by
    null
    Address
    • t.me/ukrainiangirlspower
    • bsv_mm
    • Vancouver, BC
    • Downtown
    • 49.27614,-123.1217
    • UA
    На Waterfront вночі пришвартувалась гігантична краса Цей лайнер як багатопорерхівка в горизонтальному положенні, а ще в них аквапарк на останньому поверсі Раджу прокататись полюбуватись для тих, хто так само як я обожнює великі кораблі)
    Дуже рада бачити всіх на “Girl Power” Цей канал може допомогти тобі: ▫️знайти нові знайомства ▫️провести гарно час ▫️знайти компанію для подорожей ▫️бути учасником тематичних дискусій Переїхавши в Ванкувер я зрозуміла, що мені не вистачає спілкування, нових знайомств, які приносили б не тільки задоволення, а й користь та натхнення. Тому, було вирішено створити свій канал та об’єднати однодумців за для урізноманітнення свого вільного часу. Так, як подорожувати з своєю компанією веселіше та безпечніше- з часом, я хочу планувати short-term travels в якісь цікаві місця по BC та long-term travels(vacation) поза Канадою. Також для любителів гарних фото та естетичної картинки в житті- в проекті є планування фото-турів. Як тільки набереться достатня кількість учасників буде наступний апдейт🤍 Усі питання та побажання можна надіслати мені у приватні повідомлення @bsv_mm
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Христина
    wrote on last edited by
    Це в даунтауні
    1 Reply Last reply
    0
  • t1111829180T Offline
    t1111829180T Offline
    Julia Bartmanska
    wrote on last edited by
    А є якась адреса ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1357186612T Offline
    t1357186612T Offline
    Наталья
    wrote on last edited by
    Дівчата привіт . Може хтось стикався , купила на Амазоні вже вдруге фрейзер ( 110-220V) , лампочка світиться, але сам фрейзер не працює ((( Що це може бути ? Все ж правильно наче підключила ..
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    anna Kulik
    wrote on last edited by
    Відписала в особисті
    1 Reply Last reply
    0
  • t1357186612T Offline
    t1357186612T Offline
    Наталья
    wrote on last edited by
    Дякую велике , дуже допомогли 🙈😃
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Христина
    wrote on last edited by
    154 Е 10th Ave, Vancouver ( інформація з фейсбука)
    1 Reply Last reply
    0
  • t748873337T Offline
    t748873337T Offline
    Женя
    wrote on last edited by
    Привіт, може хтось пече Пасхи на замовлення? Чи в когось вже напечені і можна купити?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nnataliia
    wrote on last edited by
    Привіт! У нас є 2 вільні паски, якщо хтось бажає. Звертайтесь! Дякуємо всім за гарні відгуки. Веселих свят! $25 з родзинками за 600 грам. 📍 Vancouver
    1 Reply Last reply
    0
  • t468266770T Offline
    t468266770T Offline
    Александра
    wrote on last edited by
    Всім привіт мене звати Олександра💙Запрошую вас до себе на процедури: ПЕРМАНЕНТ БРІВ, МІЖВІЙКА,ХУДОЖНЄ ОФОРМЛЕННЯ БРІВ,ЛАМІНУВАННЯ БРІВ ТА МАКІЯЖ 🎨 Працюю за двома адресами,в студії Eurolashes: 📍7673 6th St #207, Burnaby, BC V3N 3M8 ➡️(Пудрові брови,міжвійка) 📍Та в Surrey район Cloverdale ➡️(Художнє оформлення брів,ламінування брів,макіяж) Мій стаж роботи 7 років.Ось приклади моїх робіт та інстаграм сторінка: instagram.com/on.beautyyy?igshid=YmMyMTA2M2Y= ✨Price: •Художнє оформлення брів: 35 $ •Ламінування брів: 45 $ •Ламінування + фарбування брів: 75$ •Макіяж від 50$ •Пудрові брови: 300$ •Міжвійка: 250$ Буду рада доповнити вашу неповторну красу і зробити вас ще більш щасливішими!Пишіть в особисті: instagram,telegram.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana psychologist
    wrote on last edited by
    за проханнями - будуть)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Катерина
    wrote on last edited by
    Добрий вечiр, чи ще залишилась паска? потрiбна 1 шт
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mariia Petrytska
    wrote on last edited by
    🇺🇦 у Ванкувері🤗 Пропоную усім у кого вільний сьогодні вечір, провести його з користю. Поговоримо про тенденції сучасного харчування, а також вплив на наше здоров‘я, самопочуття і фігуру. Як в еміграції збалансовано харчуватися, щоб мати добре самопочуття. На вас чекають корисні смаколики😋 Коли: сьогодні 18 квітня о 7 pm Де: 1771 East 18th Av🇺🇦 Чекаємо вас🤗❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    SV
    wrote on last edited by
    Чи є безкоштовною участь ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mariia Petrytska
    wrote on last edited by
    Так♥️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alexandra
    wrote on last edited by
    Хто може особисто порекомендувати масажиста у Даунтауні?
    1 Reply Last reply
    0
  • t748873337T Offline
    t748873337T Offline
    Женя
    wrote on last edited by
    Дякую за зустріч! Приємні бесіди, цікаві і корисні теми, багато нової інформації та суперсмачні смаколики❤️‍🔥 Чекаю з нетерпінням наступну зустріч)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    SV
    wrote on last edited by
    Новенькі кросівки 95$ Перепродає подруга (не підійшов розмір)
    1 Reply Last reply
    0
  • t223470597T Offline
    t223470597T Offline
    Elena Karas
    wrote on last edited by
    Дівчатка, привіт! Кому цікава тема, як побудувати цінні гармонійні відносини запрошую на цих вихідний на мій авторський курс «Мистецство цінних відносин» ( будуть практики й медитації). А головне чіткий алгоритм дій! Подробиці нижче. Будемо раді вас бачити та бути корисними Хочу вас запросити на власний курс. Ці знання допомогли мені й вже десяткам людей побудувати цінні гармонійні відносини. Щиро хочу поділитися й з вами🤗😘 Подробиці тут👇 👨‍👩‍👧‍👦 ВІДносини… з партнером, дітьми, батьками, друзями, колегами ❓Хто бажає глибинно пропрацювати цю тему на рівні свідомості й підсвідомості Пропоную отримати глибинні знання по темі ВІДносин у чарівному курсі «МИСТЕЦТВО ЦІННИХ ВІДНОСИН»!!! Вперше🎉🌟 я буду асистентом, а не викладачем власного курсу. А читати цей чудовий курс буде Андрій Кудлай. Тож чекаємо вас: 📆 22-23 квітня (сб- нд) ⏰ 19:00 по Києву 📈 Тривалість 2,5-3 години щодня 💰 Вартість -55 $ (для🇺🇦 - 35$ або (1300 грн). 🎤 Про що будемо говорити на курсі: 🌟Що таке відносини в істинному баченні в усіх проявленнях в житті 🌟В чому цінність відносин та їх унікальність 🌟Як побудувати та развивати цінні відносини з партнерами 🔥 Від чого будемо позбавлятися: 💫 Від болючих емоцій й станів, пов’язаних з відносинами 💫 від переконань, що заважають побачити цінність у відносинах та побудувати міцні партнерські союзи 🌈 Які інструменти будуть використовуватися: ✨ істинні знання про цінність ✨ коучингові та енергетичні практики ✨ медитації 🤗Усі, кому відгукується ця тема, раді будемо бачити вас на курсі та передавати знання. А ще будемо безмежно вдячні за можливість створити разом з вами простір безмежної любові та світла☀️🌎 ✅ Усі деталі та запис - пишіть в особисті повідомлення 💫 Й до зустрічі у високому енергетичному просторі🌎🌈🇺🇦
    1 Reply Last reply
    0
  • t5032849909T Offline
    t5032849909T Offline
    olha khomenko
    wrote on last edited by
    Який розмір?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.