Girl Power & Софія🧘🏼♀️
-
Всім привіт мене звати Олександра💙Запрошую вас до себе на процедури: ПЕРМАНЕНТ БРІВ, МІЖВІЙКА,ХУДОЖНЄ ОФОРМЛЕННЯ БРІВ,ЛАМІНУВАННЯ БРІВ ТА МАКІЯЖ 🎨 Працюю за двома адресами,в студії Eurolashes: 📍7673 6th St #207, Burnaby, BC V3N 3M8 ➡️(Пудрові брови,міжвійка) 📍Та в Surrey район Cloverdale ➡️(Художнє оформлення брів,ламінування брів,макіяж) Мій стаж роботи 7 років.Ось приклади моїх робіт та інстаграм сторінка: instagram.com/on.beautyyy?igshid=YmMyMTA2M2Y= ✨Price: •Художнє оформлення брів: 35 $ •Ламінування брів: 45 $ •Ламінування + фарбування брів: 75$ •Макіяж від 50$ •Пудрові брови: 300$ •Міжвійка: 250$ Буду рада доповнити вашу неповторну красу і зробити вас ще більш щасливішими!Пишіть в особисті: instagram,telegram.
-
за проханнями - будуть)
-
🇺🇦 у Ванкувері🤗 Пропоную усім у кого вільний сьогодні вечір, провести його з користю. Поговоримо про тенденції сучасного харчування, а також вплив на наше здоров‘я, самопочуття і фігуру. Як в еміграції збалансовано харчуватися, щоб мати добре самопочуття. На вас чекають корисні смаколики😋 Коли: сьогодні 18 квітня о 7 pm Де: 1771 East 18th Av🇺🇦 Чекаємо вас🤗❤️
-
Так♥️
-
Дівчатка, привіт! Кому цікава тема, як побудувати цінні гармонійні відносини запрошую на цих вихідний на мій авторський курс «Мистецство цінних відносин» ( будуть практики й медитації). А головне чіткий алгоритм дій! Подробиці нижче. Будемо раді вас бачити та бути корисними Хочу вас запросити на власний курс. Ці знання допомогли мені й вже десяткам людей побудувати цінні гармонійні відносини. Щиро хочу поділитися й з вами🤗😘 Подробиці тут👇 👨👩👧👦 ВІДносини… з партнером, дітьми, батьками, друзями, колегами ❓Хто бажає глибинно пропрацювати цю тему на рівні свідомості й підсвідомості Пропоную отримати глибинні знання по темі ВІДносин у чарівному курсі «МИСТЕЦТВО ЦІННИХ ВІДНОСИН»!!! Вперше🎉🌟 я буду асистентом, а не викладачем власного курсу. А читати цей чудовий курс буде Андрій Кудлай. Тож чекаємо вас: 📆 22-23 квітня (сб- нд) ⏰ 19:00 по Києву 📈 Тривалість 2,5-3 години щодня 💰 Вартість -55 $ (для🇺🇦 - 35$ або (1300 грн). 🎤 Про що будемо говорити на курсі: 🌟Що таке відносини в істинному баченні в усіх проявленнях в житті 🌟В чому цінність відносин та їх унікальність 🌟Як побудувати та развивати цінні відносини з партнерами 🔥 Від чого будемо позбавлятися: 💫 Від болючих емоцій й станів, пов’язаних з відносинами 💫 від переконань, що заважають побачити цінність у відносинах та побудувати міцні партнерські союзи 🌈 Які інструменти будуть використовуватися: ✨ істинні знання про цінність ✨ коучингові та енергетичні практики ✨ медитації 🤗Усі, кому відгукується ця тема, раді будемо бачити вас на курсі та передавати знання. А ще будемо безмежно вдячні за можливість створити разом з вами простір безмежної любові та світла☀️🌎 ✅ Усі деталі та запис - пишіть в особисті повідомлення 💫 Й до зустрічі у високому енергетичному просторі🌎🌈🇺🇦
-
Який розмір?
-
Продаю кошенят пишіть ) напів шотландці, але одна більше схожа на маму пухнасту кішечку.
-
Взагалі по 400, але можу знижку зробити
-
Привіт! Користуючись моментом, теж напишу пропозицію. Я продаю свій iPhone 13 (white), 128 GB $700. В ідеальному стані. Дуже акуратно ним користувалась. Хочу знову Samsung😀. Якщо комусь цікаво-пишіть🙂 Дякую
-
Будь ласка відгукніться. Дуже Терминово Доброго дня всім вам. Соромно дуже !Благаю 🙏Сталась в моему житті,ситуації в якій без допомоги не обійтися! Зверталась до волонтерів,та так швидко вони не можуть допомогти. Так як ми не впо. Питати немає в кого,я мати одиначка Занедужав син ,запалення слава богу не сильне. Невистачає на ліки 😪 700грн Незнаю правильно чи ні. Прошу будь ласка в кого є можливість допомогти. Будем дуже вдячні. Документи паспорт будь що. Дякую. І всім мирного неба. Та днів без сирен.!!! В борг можливо до 27числа Дякую .ДЯКУЮ ВЕЛИКЕ .Миру всім нам. Напишіть в особистому листі хто дійсно може допомогти. Не судіть благаю, важко було наважитись.
-
400 канадських $?
-
Так