Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Girl Power & Софія🧘🏼‍♀️

Girl Power & Софія🧘🏼‍♀️

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
placeVancouvercommunity
1.3k Posts 151 Posters 5.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Ukie
    wrote on last edited by
    null
    Address
    • t.me/ukrainiangirlspower
    • bsv_mm
    • Vancouver, BC
    • Downtown
    • 49.27614,-123.1217
    • UA
    Ніц
    Дуже рада бачити всіх на “Girl Power” Цей канал може допомогти тобі: ▫️знайти нові знайомства ▫️провести гарно час ▫️знайти компанію для подорожей ▫️бути учасником тематичних дискусій Переїхавши в Ванкувер я зрозуміла, що мені не вистачає спілкування, нових знайомств, які приносили б не тільки задоволення, а й користь та натхнення. Тому, було вирішено створити свій канал та об’єднати однодумців за для урізноманітнення свого вільного часу. Так, як подорожувати з своєю компанією веселіше та безпечніше- з часом, я хочу планувати short-term travels в якісь цікаві місця по BC та long-term travels(vacation) поза Канадою. Також для любителів гарних фото та естетичної картинки в житті- в проекті є планування фото-турів. Як тільки набереться достатня кількість учасників буде наступний апдейт🤍 Усі питання та побажання можна надіслати мені у приватні повідомлення @bsv_mm
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    SV
    wrote on last edited by
    Дуже рада бачити всіх на “Girl Power” Цей канал може допомогти тобі: ▫️знайти нові знайомства ▫️провести гарно час ▫️знайти компанію для подорожей ▫️бути учасником тематичних дискусій Переїхавши в Ванкувер я зрозуміла, що мені не вистачає спілкування, нових знайомств, які приносили б не тільки задоволення, а й користь та натхнення. Тому, було вирішено створити свій канал та об’єднати однодумців за для урізноманітнення свого вільного часу. Так, як подорожувати з своєю компанією веселіше та безпечніше- з часом, я хочу планувати short-term travels в якісь цікаві місця по BC та long-term travels(vacation) поза Канадою. Також для любителів гарних фото та естетичної картинки в житті- в проекті є планування фото-турів. Як тільки набереться достатня кількість учасників буде наступний апдейт🤍 Усі питання та побажання можна надіслати мені у приватні повідомлення @bsv_mm Софія🧘🏼‍♀️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    SV
    wrote on last edited by
    «Найголовніше- це робити зустрічі, особливо для тих кому не вистачає спілкування та для тих, хто проходить складну адаптацію в зв’язку з сучасними умовами. Будемо ходити на дрінки, робити пікніки на природі, ділитись лайфхаками, обговорювати психологію, взнавати нову, цікаву інформацію та просто насолоджуватись спілкуванням. Також в планах організовувати подорожі( короткі/довгі). Моя мета - не зібрати велику аудиторію, а об’єднати людей, які можуть гармонійно, цікаво та корисно проводити час.»
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    SV
    wrote on last edited by
    Дуже рада, що наша група збільшується! Через декілька днів зроблю апдейт на рахунок зустрічі. Усім доброї ночі!☺️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    SV
    wrote on last edited by
    Я не засуджую людей, які розмовляють російською мовою. Я б дуже хотіла, щоб ми старались використовувати українську/ англійську, але якщо комусь важко- no problem.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    SV
    wrote on last edited by
    Поки, на даному етапі ми маємо лише одне правило- поважати один одного.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alexandra
    wrote on last edited by
    Дівчата, мене звати Олександра і влітку я планую здавати IELTS на 7.0 (advanced), тому зараз до нього готуюсь. Зараз мій рівень 6.0 (upper intermediate). Якщо хтось бажає, то можемо разом готуватися до IELTS/CELPIP, зустрічаючись раз чи два кожного тижня. Взагалі розмовляю російською, але українську теж добре знаю, тому мені усе одно, якою мовою ви розмовляєте ☺️ Пишіть в приватні повідомлення
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    SV
    wrote on last edited by
    ukrainiangirlspower 1508649618 187
    1 Reply Last reply
    0
  • t753171736T Offline
    t753171736T Offline
    Olga Vashchenko
    wrote on last edited by
    Усім привіт🙋‍♀️ Планую летіти до Ванкуверу приблизно 8-10лютого і шукаю кімнату або партнерку для спільної оренди квартири. Я позитивна, чистоплотна, не конфліктна, не палю і люблю тварин (своїх не маю). Також я перукар-колорист і шукаю роботу💇‍♀️ Буду вдячна за будь-яку інформацію💙💛
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    SV
    wrote on last edited by
    Хочу подякувати усім групам, які допомогли мені знайти усіх вас. 🤍 Тому для простішої навігації я надішлю список груп, які активно ведуть свої сторінки та в яких ви зможете знайти багато цікавого: t.me/sich_canada t.me/newukrainiansvancouver t.me/KosmetichkaVan t.me/ukrvancouver t.me/ukrvanchat t.me/vancouverdviz t.me/uavancouvergirls www.facebook.com/groups/1744466825618997/?ref=share
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    SV
    wrote on last edited by
    Будь ласка, пройдіть опитування для того, щоб розуміти скільки людей буде на першій зустрічі та я могла організувати її☺️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    SV
    wrote on last edited by
    Дівчатка, завтра останній день, щоб проголосувати 🌸
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    SV
    wrote on last edited by
    Ось опитування🤍
    1 Reply Last reply
    0
  • t359085341T Offline
    t359085341T Offline
    Mayychik Kei
    wrote on last edited by
    Привіт💐 Я пропустила голосування, бо ці дні якраз працюю.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    SV
    wrote on last edited by
    Буде багато інших зустрічей і сподіваюсь Ви приєднаєтесь 😊
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    SV
    wrote on last edited by
    Можливо комусь буде цікава тема податків. Перегляньте дуже детальне та круте відеопояснення.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    SV
    wrote on last edited by
    www.youtube.com/watch?v=9GRWIx3zf_Y - ну що, нарешті я записав відео першої лекції з податків. Сподіваюсь всмі буде цікаво, критика щодо суті справи сприймається мною добре, тому задавайте питання, або пишіть ваші думки в коментарі!:)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    SV
    wrote on last edited by
    t.me/sich_canada
    1 Reply Last reply
    0
  • t496576662T Offline
    t496576662T Offline
    Таня Грозян
    wrote on last edited by
    Всем привет, так что на счёт встречи?)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1111829180T Offline
    t1111829180T Offline
    Julia Bartmanska
    wrote on last edited by
    Привіт ) теж цікаво чи зустріч відбудеться сьогодні чи завтра ?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags