Girl Power & Софія🧘🏼♀️
-
null
-
і я сиджу тут в сюрреї як дурна
-
ой був в мене один серіал
-
але тіки один
-
Ну там зараз Херсон страждає дуже...
-
на жаль
-
це правда
-
Це як кожен день Миколаїв обстрілювали, то тепер Херсон нажаль
-
Ну нііі, рано ще в Херсон Побережи себе) повернутись завжди встигнемо, Батьківщина на те і Батьківщина, що приймає нас завжди)
-
шо правда то правда
-
але не треба про сумне
-
в нас тут розмова про цілий БОЛЛІВУД
-
Я малою любила, але тепер спокушує передивитись Особливо, як надивлюсь фото, як вони Дівалі святкують Такаааа краса
-
Я коли приїжджала до дому в жовтні, то кожну ніч прокидалась від цих взривів, а то бувало думала взагалі вже остання моя ніч бо такий жах робився. То як у нас казали люди "місто засинає - прокидаеться мафія"
-
коротше там назва чи сліпа чи дурна чи шось таке бляха то просто піздєц...... в неї ножі кидають вона молиться і ножі відлітають від неї її замуровали в якусь кімнату(перед цим побили) а вона молилася та вилізла її облили бензином і захотіли підпалити ТАК ВОНА БЛЯТЬ МОЛИЛАСЯ І ВОГОНЬ ЇЇ ТУПО ОБІЙШОВ І ВОНА ВИЖИЛА чесно героїня була дуже добра але я вже дивилася і думала коли ж ти вмреш
-
Згадай назву Я ХОЧУ ЦЕ БАЧИТИ
-
я знаю на привеликий жаль ці обстріли велися з окупованого херсону і мені так боляче було це розуміти :(
-
Я би теж неїхала, але потрібно було, то я взагалі не уявляю як там мої батьки жили цей час
-
тіки там треба дивитися тільки в український озвучці бо я пам'ятаю шо його тяжкувато було знайти саме в українській була російська але чесно такої дурної озвучки російською як в тому серіалі я ще ніколи не бачила