Girl Power & Софія🧘🏼♀️
-
null
-
Так, а зараз Херсон так страждає (((
-
Ой мене від москальської сильно трігерить Раніше ще могла щось подивитись, а зараз тільки чую, око починає сіпати
-
Так і воду хоч вже дали нормальну
-
але не настільки сильно! вони за дніпром і наші +- контролюють ситуацію звісно не завжди але +- ситуація трохи краща ніж колись в миколаєві
-
@ulik_milio я завтра запитаю в сестри бо я шось якось взагалі не можу згадати...
-
Ну добре що не так сильно, надіюсь скоро взагалі їх там не буде
-
най поздихають блять на нашій землі
-
Я доречі частенько в Херсоні була, бо там подруга жила, то ми кальян ходили курити 😂
-
@ulik_milio СОГЛАСИЕ російською ЗГОДА українською ОСЬО
-
ооо в мене бабуся так само на початку війни казала оййойойойо та всі вмирають всіх шкода зараз не щадить нікого
-
У мене бабуся біля Уманя живе, то вона постійно питала "та що серйозно у вас там таке робиться?"
-
а в мене в бабусі під час окупації вставні зуби випали вона пішла до стоматологу дізналася шо і як каже шоб повністю відновити 10к гривень буде коштувати бабуся сказала шо ну якось нема в неї таких грошей він почав розказувати типу ну ось дають же ж по 10к рублів на людину підіть візьміть та приходьте вона сказала шо най 10к рублів собі в дупу засунуть бо як вона може брати гроші від гнид які накоїли ОТАКЕ коротше він їй вставив ті зуби(не нові але косметично виправив ситуацію) і сказав шо нічо йому не треба і шо він дякує моїй бабусі бо тіки через таких людей херсон і буде звільнено я прям тоді майже розплакалася
-
ООО, клас! Я недалечко живу від Costco Langley ))), а у Києві майже стінка у стінку із Карпенка Карого ❤️
-
Так, бачила, хтось пропонував зустрітися у неділю? Усіма кінцівками за!