Girl Power & Софія🧘🏼♀️
-
null
-
Привіт ) теж цікаво чи зустріч відбудеться сьогодні чи завтра ?
-
Я б вже хотіла зустрітись)
-
Усім привіт! Перепрошую, що не написала раніше. Отримала багато повідомлень про те, щоб зробити зустріч у суботу або ж неділю. Так як завтра має бути дуже гарна погода як вам ідея зустрітись в денний час на Jericho Beach? Або ж якщо більшість буде за, можна зустрітись ввечері у ресторані/кафе? Чекаю на ваші відповіді😊!
-
То може знову зробити опитування?
-
Jericho Beach sounds good! Погода повинно посподіяти на 100%
-
Жаль я завтра работаю , жду следующую встречу тогда 😍предлагаю организатору скидывать событие в группу с временем и местом и кто может например в этот день голосовать за. Так как под всех не подстроишься Хорошо вам провести время 👌🏻👌🏻
-
А Кактус в якому районі? Їх же багато
-
Можна в Yaletown
-
Так і зробимо! Я планую взагалі кожного тижня публікувати зустріч, щоб трохи збалансувати кількість людей)
-
Пропоную завтра зробити дві зустрічі Перша буде в Jericho Beach о 12:00 Друга зустріч буде в Cactus Club о 17:00 Щоб я розуміла кількість людей- оберіть свій час🌸
-
А можна адресу Кактуса, бо видає декілька варіантів.
-
Думаю речь о этом maps.app.goo.gl/ZHyozmhx3xjnxRVMA?g_st=it
-
Я хочу і в Кактус і на пляж😃 Але можу тільки в одне місце)
-
Если будет две встречи, тогда я прийду на которую буду успевать 😅
-
Привіт, а можна у неділю?)
-
Cactus Club Cafe Yaletown (604) 685-8070 maps.app.goo.gl/9o2jE4pTQM3VUQ2X8?g_st=ic Ось адрес
-
В неділю в мене виходить зробити зустріч о 11-12 ранку, погода теж буде крута, тому я не проти знову в парку зібратись, якщо будуть бажаючі 😊
-
девочки , может у кого есть кто летит в конце февраля в Ванкувер? не хотелось бы одной лететь ...
-
Скажіть про що зустріч) просто познайомитись?
16 Jan 2023, 03:06
30/1290
18 Jun 2023, 01:58